Arama sonuçları: *

1. Eren Eser

Nitro 16 Laptop ekranı kapanıp açılıyor yardım

Götürmeyi düşünüyorum çünkü yeni bilgisayarda böyle sorunların olması kötü bir şey
  2. Eren Eser

Evet oyunda hiçbir şekilde ekran kapanıp açılmıyor fakat alt tab yapıp tarayıcıya geçince ekran yüzlerce binlerce kez kapanıp açılıyor 1716641937 Maalesef evde kalmıyorum yurttayım
  3. Eren Eser

Ben de çok şaşırdım bu kadar para vermeme rağmen bu kadar uğraştırması moralimi bozdu... 1716641036 Direkt 165hz oluyor fakat aniden 60hz geçiyor biraz duruyor yine ekran gidip geliyor 165hz geçiyor 1716641104 Ben de sponsorlu içeriklere güvenmiyorum bu laptopu almadan önce onlarca video...
  4. Eren Eser

Denedim bu sefer sorun yok fakat bazen 60hz geçip tekrardan 165hz'ye geçiyor 1716640774 Ben de casper hp arasında git gel yapıyordum forumda youtube'da çoğu kişi acer nitro 16 hakkında güzel konuşuyordu ve aldım
  5. Eren Eser

İntel işlemcili laptop ben de almak istiyordum fakat parayı denk getiremedim nvidia ekran kartlı amd işlemcili laptop aldım acer nitro 16yı başlarda sevdim fakat bu ekran kapanıp açılma hatası olmaya başladıktan sonra soğudum geceleri oyuna girmiyordun alt tab yapınca ekran gidip gelince...
  6. Eren Eser

1716640014 Tamamdır hocam servise göndermeyi deneyeceğim acerden destek almaya çalıştım fakat ulaşamadım
  7. Eren Eser

60hz'de bu sorun olmuyor sizce panel arızası mıdır?
  8. Eren Eser

Laptop başlarda son iyiydi şimdi aldığıma pişman oldum 165hz alınca ekran kapanıp açılıypr videosu: https://streamable.com/h4aatn fakat 60hzde olmuyor
  9. Eren Eser

Acer nitro 16 60hz 165hz sorunu

Merhaba arkadaşlar laptop ekranımı 165hz alınca ekran kapanıp açılıyor fakat 60hz olunca bir problem yok sebebi nedir Videosu: https://streamable.com/h4aatn
  10. Eren Eser

@Emre Zengin freesync yok adaptive syncyi kapattım yine aynı sorun devam ediyor napacağımı bilmiyorum bilgisayarı 1 ay önce aldım
  11. Eren Eser

Tamamdır akşam bilgisayara geçince deneyeceğim inşallah olur yoksa pcden soğudum geceleri gözlerim yanıyor alt tab yapınca
  12. Eren Eser

Bilgisayarı tamamen sıfırlamam mı lazım yani?
  13. Eren Eser

Her oyunda oluyor maalesef 1716466945 Sorun hâlâ devam ediyor yardımcı olur musunuz?
  14. Eren Eser

BIOS güncellemesi yapamıyorum

Merhabalar acer nitro 16 var bios güncellemesi yaparken "this bios file is not allow the flash..." Hatasını veriyor sebebi nedir
  15. Eren Eser

Laptop'u daha 1 ay önce aldım sadece oyundayken böyle oluyor inşallah çözümü vardır
  16. Eren Eser

Merhaba arkadaşlar normalde oyuna girmeyince böyle olmuyor fakat oyuna girip alt tab yapınca ekran oyuna dönene kadar hep kapanıp açılıyor yardım eder misiniz? Videosunu aşağıya link olarak ekledim izleyebilirsiniz https://streamable.com/h4aatn
  17. Eren Eser

Acer nitro 16 ekran kapanıp açılıyor

Arkadaşlar sorunum bu alttaki videoda gözüküyor yardımcı olur musunuz? https://streamable.com/h4aatn
  18. Eren Eser

Bende öyle değil maalesef hep siyah ekran gelip gidiyor videoyu atmaya çalışıyorum fakat internet hızım çok yavaş yüklenmiyor
  19. Eren Eser

Bende öyle değil maalesef hep siyah ekran gelip gidiyor videoyu atmaya çalışıyorum fakat internet hızım çok yavaş yüklenmiyor
  20. Eren Eser

Ekran kartı sürücüm güncel işlemci sürücümü güncelleyeceğim inşallah düzelir
Top Bottom