Neler Yeni

Nitro 16 Laptop ekranı kapanıp açılıyor yardım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,937
İsim
Emre Zengin
Denedim bu sefer sorun yok fakat bazen 60hz geçip tekrardan 165hz'ye geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de casper hp arasında git gel yapıyordum forumda youtube'da çoğu kişi acer nitro 16 hakkında güzel konuşuyordu ve aldım
Direkt 165 Hz olmuyor mu? Eğer öyleyse donanımsal bir sorun olabilir.

Senerr

80+ Bronze
Ben de casper hp arasında git gel yapıyordum forumda youtube'da çoğu kişi acer nitro 16 hakkında güzel konuşuyordu ve aldım
Yani anakart kalitesi Victus ile Casper'da G serisinde çok kötü ondan eminim. Bende sorun yok diye sizde olmayacak diye bir şey yok. Hatta laptopu hayvan gibi zorladım ona rağmen Maşallah iyiydi yani ama o kadar sponsorlu içerik var ki Victus içinde geçerli tavsiye etmiyorum. 1 yıla yakındır kullanıyorum belki 2. yıl yanacak bir şey olacak.

Bende böyle düşünüp donanımsal dedim.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Ne rezil bir servis bu, mail atın bence. Ben Casper'a bir sorum olduğunda boş cevaplar verse de ulaşabiliyordum.
Ben de çok şaşırdım bu kadar para vermeme rağmen bu kadar uğraştırması moralimi bozdu...

Direkt 165hz oluyor fakat aniden 60hz geçiyor biraz duruyor yine ekran gidip geliyor 165hz geçiyor

Yani anakart kalitesi Victus ile Casper'da çok kötü ondan eminim. Bende sorun yok diye sizde olmayacak diye bir şey yok. Hatta laptopu hayvan gibi zorladım ona rağmen Maşallah iyiydi yani ama o kadar sponsorlu içerik var ki Victus içinde geçerli tavsiye etmiyorum.

Bende böyle düşünüp donanımsal dedim.
Ben de sponsorlu içeriklere güvenmiyorum bu laptopu almadan önce onlarca video izledim bu forumda onlarca yazı okuyup öyle aldım

Senerr

80+ Bronze
Ben de çok şaşırdım bu kadar para vermeme rağmen bu kadar uğraştırması moralimi bozdu...

Direkt 165hz oluyor fakat aniden 60hz geçiyor biraz duruyor yine ekran gidip geliyor 165hz geçiyor

Ben de sponsorlu içeriklere güvenmiyorum bu laptopu almadan önce onlarca video izledim bu forumda onlarca yazı okuyup öyle aldım
Nitro güzel cihaz ama servisler anladığım kadarıyla Türkiye'de çoğu markanın Allah'a emanet. Sizinki de talihsizlik ama dediğim gibi AMD gördüğüm zaman bende akan sular duruyor. :)

Bence sorunuz donanımsal.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,937
İsim
Emre Zengin

Donanımsal duruyor. Bunu masaüstünde yapıyor di mi? AMD ya da NVIDIA kaynaklı bir problem değil.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Donanımsal duruyor. Bunu masaüstünde yapıyor di mi? AMD ya da NVIDIA kaynaklı bir problem değil.
Evet oyunda hiçbir şekilde ekran kapanıp açılmıyor fakat alt tab yapıp tarayıcıya geçince ekran yüzlerce binlerce kez kapanıp açılıyor

Bu da donanımsal sorunu kanıtlama yöntemi, masaüstü veya deneyecek TV varsa tabii ki. @Eren Eser
Maalesef evde kalmıyorum yurttayım

Senerr

80+ Bronze

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bende yurttayım arada eve geliyorum gelirsen yap öyle servise git veya uğraşamam diyorsan direkte götürebilirsin.
Götürmeyi düşünüyorum çünkü yeni bilgisayarda böyle sorunların olması kötü bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,270
Üyeler
163,460
Son üye
uur9
Top Bottom