Arama sonuçları: *

1. E

Hangi parçayı yukseltmeliyim

İkisi de aynı şey denebilir, farklı olsa dahi hiçbir farklılıkları olmaz kullanımda. Hangisi bitmek üzereyse sür gitsin.
  2. E

Rx 6800xt icin islemci önerisi 1700 için 1080p fps oyunları oynuyorum

Bu oyunlar işlemci odaklı oyunlar, l3 önbelleği devreye giriyor. amd ile intel arası performans farkı normalden de fazla açılacaktır. amd sistem düşünülmeli bence...
  3. E

Bu Topladigim Sistem Iyi Midir? Degisiklik Oneriniz Var Mi?

Tamam işte bu sistem için 2k fazla çünkü genellikle düşük fps verecek ayarları illa min yapmayacaksa. full hd olarak da bu çözünürlüğe 32 inch fazla. O yüzden monitör downgrade (nasıl yeni tabir müq) yapılarak bir nebze fiyat aşağı çekilebilir gibi. Ve ben bazı parçaların kesinlikle 2. el...
  4. E

Bu Topladigim Sistem Iyi Midir? Degisiklik Oneriniz Var Mi?

Aynen ülkeden ükleye piyasalar manyak oynuyor. benim tavsiyem bu sistem 2k sistemi değil, monitörde bir değişiklik yapılması yönünde. O da nasıl olur kavis fantezisine girmeden düz ve 2k ise full hd monitör tercih etmekten geçiyor olsa gerek.
  5. E

ryzen 7 5700x ve 7700xt darboğaz

Arkadaş parçası kaliteli olsun, sistem uyumlu olsun istemiyor. GÜNCEL GÖRÜNMESİNİ istiyor. Yardımcı olamayız belli ki. 5. nesil işlemcili bilgisayara neredeyse 40k verecekse... Yolu açık olsun. O bütçeye belki sadece 1 hafta indirimler vs. ile am5 sistem dizilir alınması muhtemel hava soğutucu...
  6. E

Expo yu actiktan sonra bilgisayar acilmiyo

am5 soket hangi işlemci nasıl ve neden max 4800 desteklesin? Arkadaşların da bahsettiği gibi anakart ram uyum muhabbetinden dolayıdır yüksek ihtimal.
  7. E

Expo yu actiktan sonra bilgisayar acilmiyo

Bende de Tomahawk Wifi ve Corsair Ram var expoyu açtığımda sorun yok da BİOS'ta ram olarak HYNİX seçtiğimde görüntü gelmiyor. Sadece expo açtım 6ghz cl30 kullanıyorum sıkıntı yok. BİOS pilini de bir türlü çıkartamadım o yüzden CMOS yaptım. (Birkaç kere yapmam gerekti işletim sistemini 2 kere...
  8. E

Mavi Ekran WİN 11 MAVİ EKRAN HATASI

Ben de 2 hafta önce sistem dizdim. Son birkaç gündür ne olduysa Otomatik Onarıma Hazırlanıyor hatası alıp duruyorum. Tekrar ve tekrar yeniden başlatıyorum bazen açılıyor windows. Sistem imzamda var.
Top Bottom