Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

Fifa oynamak için oyun konsolu

Kol sayısı 2 ve üstü takılabiliyor diye biliyorum usb girişine göre ama detaylı bak ona, marka olarak da ben logitech kullanıyorum f310 öneririm
  2. Ertug Karakas

Bilgisayar Arada Geç Açılıyor

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, Kasayı arada açtığımda o açılırken kasada çıkan ses biraz geç çıkıyor ve ondan sonra açılıyor bazen hiç olmuyor bunun sebebi ne olabilir ?
  3. Ertug Karakas

YARDIM Ekran Siyahlaşıyor Geri Geliyor

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Bugün başladı olay ekran siyahlaşıyor geri geliyor sonra ama sebebini anlamıyorum ekran tamamen kapanmıyor power ısıgı yanıyo ekran kararıyo 1 sn sonra geri geliyor. Neyden dolayı olmus olabilir
  4. Ertug Karakas

Çok Garip Bir Görüntü Alamama Sorunum Var

Başlığı düzeltir misin dostum
  5. Ertug Karakas

Leptop sarj azalınca ses çıkarıyor

Sorun olduğu aşikar servise götürmenizde fayda var
  6. Ertug Karakas

Çözüldü✓ TÜRKÇE YAMA VİRÜS SORUNU

Sıkıntın büyük görünüyor
  7. Ertug Karakas

Ucuza Windows Satın almak

OEM Key kullanıyorum bir sorun görmedim
  8. Ertug Karakas

Arkadaşlar Laptopda Sorun Yaşıyorum Lütfen Yardım Edin

Sanırım benım harddıskle alakalı cunku harddıskı cıkarttım kapanmadı harddısk yok uyarısı verdı harddısk kısa devre yapıyor olabılır sanırım. Nasıl anlıycam acaba
  9. Ertug Karakas

Windowsu usbye kurdum fakat o ekrana bile geçmiyor açılırken güç kapanıyor birden lütfen yardım edin
  10. Ertug Karakas

Boot ekranında Launc CSM yok bro
  11. Ertug Karakas

Uefi ve rufüs ne oluyor onu bilmiyorum brocum yardımcı olur musun 1597333158 Bios pili tam olarak ne oluyor bro
  12. Ertug Karakas

Yok öyle değil sistem açılmıyor ama biosa girip bakabailiyorum merak ettiğiniz yer varsa Cd alanım yok malesef oraya hdd aparatı taktırdım. Usbden nasıl format atabilirim Windowsun kendi sitesinden indiriliyor mu keysiz windows ?
  13. Ertug Karakas

Format atamıyorum orjinal cd yok nasıl atabilirim, sorun formatla alakalıdır değil mi ? Laptop açılmıyor şu an isterseniz BIOS'da istediğiniz bir yeri atabilirim incelemeniz için.
  14. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Laptop açılırken birden kapanıyor, lenovo yazısında kapanıyor birden. Bios açılıyor sorun neyden kaynaklı bilmiyorum. Bilgisayara windows sıfırlama yapıcaktım ondan sonra böyle oldu lütfen yardım edin.
  15. Ertug Karakas

RTX2080Tİ İ9900K Sistemim oyunlar da herhangi bir hata vermeden reset atıyor

Büyük sıkıntı var gibi duruyor
  16. Ertug Karakas

Windows güncellemelerini yapmalı mıyım ?

Arkadaşlar selam yeni sistem aldım windows güncellemesi görünüyor ve otomatik yapıyor bunu kapatmalı mıyım. Yoksa her çıkana güncellemeli miyim
  17. Ertug Karakas

Internetimde İndirme Yaparken Başka Bir Şey Yapamıyorum

Tamamdır teşekkür ederim. 1592237753 16 mbps eskiden böyle olmadı
  18. Ertug Karakas

Nasıl yapılıyor dostum bilmiyorum
  19. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar İnternetim Sistemime kablo ile bağlı wifi ile bağlı değil, ama bir dosya oyun vb indirirken telefondan falan veya başka bir şeyden işlem yapamıyorum internet çok yavaşlıyor sanki bütün internet o indirilen şeye odaklanıyor youtube a bile giremiyorum. İndirmeyi durdurduğum...
  20. Ertug Karakas

El Capitan aldım, almaz olaydım. ( Hata kodu: atikmpag.sys )

İncehesabın mağazası açık mı ?
Top Bottom