Neler Yeni

Çözüldü✓ TÜRKÇE YAMA VİRÜS SORUNU

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Sıkıntın büyük görünüyor

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

erturk.gg

80+ Bronze
Malwarebytes da bulamadıd delireceğim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Malwarebytes da bulamadıd delireceğim
Hocam şunuda deneyin denetim masasindan kendinizi yönetici yapin sonra Windows defender den çevrimdısı tarama yaptirin sonra PowerShell gibi bir ekran açilacak ordadan çikmaz ise geçmis olsun format yolu gözukuyor

erturk.gg

80+ Bronze
Hocam şunuda deneyin denetim masasindan kendinizi yönetici yapin sonra Windows defender den çevrimdısı tarama yaptirin sonra PowerShell gibi bir ekran açilacak ordadan çikmaz ise geçmis olsun format yolu gözukuyor
Windows defender kökten gg oldu hocam tarama menüsü gelmiyor bile

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Türkçe yama indireyim derken virüs girdi windows defender devre dışı kaldı kullanıcı hesabı denetimi devre dışı kaldı, lütfen acil tavsiye. ESET ile TAM Tarama yaptım bulamadı. Güncellemeler de devredışı kaldı
Size şuan önerebileceğim uygulamalar bitdefender Hitman Pro Ve Dr Web.curelt bunlari deneyin sadece Dr.web curelt i güvenli modda çalistirmaniz gerekli digerlerini normal de calistirabilirsiniz hocam birde şeye bakin gorev yoneticisinde bilmediginiz isimle bir program varmi varsa buraya atın bakalım eğer şuphelendiginiz uygulamalar varsa sağ tiklayin doya konumunu acin sonra o uygulamayı kopyalayin masaustune yapistirin sonra Virus total sitesinde tarama yaptirin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buraya ss ini atabilirsiniz

Hocam siz her ihtimale karşı sistem dosyalarini dogrulayın cmd yi acin yönetici olarak başlatın sonra sfc/scannow yazın ve calistirin tamamlaninca deneyin win defender açiliyormu

erturk.gg

80+ Bronze
Size şuan önerebileceğim uygulamalar bitdefender Hitman Pro Ve Dr Web.curelt bunlari deneyin sadece Dr.web curelt i güvenli modda çalistirmaniz gerekli digerlerini normal de calistirabilirsiniz hocam birde şeye bakin gorev yoneticisinde bilmediginiz isimle bir program varmi varsa buraya atın bakalım eğer şuphelendiginiz uygulamalar varsa sağ tiklayin doya konumunu acin sonra o uygulamayı kopyalayin masaustune yapistirin sonra Virus total sitesinde tarama yaptirin

Buraya ss ini atabilirsiniz
1 dakika hocam, üstte biri kaspersky usb moduna gir dediydi, onu deniyorum, usbden boot ettim kasperskyi bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,240
Üyeler
168,270
Son üye
omer573
Top Bottom