Ertug Karakas
80+ Bronze
Dahası
Sıkıntın büyük görünüyor
bende ordan indirmiştim tavsiyem hemen format atmanızTurkceyamaci nokta com diye bir illet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsini deniyorum
çünkü bir süre sonra cpu ölüyor resmenTurkceyamaci nokta com diye bir illet
Hepsini deniyorum
Aynen hocam bende o yüzden dedim format gerekebilir diye inşallah biosa giren bir virus değildir eğer oyleyse bios update gerekecek çünküSıkıntın büyük görünüyor
Hocam şunuda deneyin denetim masasindan kendinizi yönetici yapin sonra Windows defender den çevrimdısı tarama yaptirin sonra PowerShell gibi bir ekran açilacak ordadan çikmaz ise geçmis olsun format yolu gözukuyorMalwarebytes da bulamadıd delireceğim
Windows defender kökten gg oldu hocam tarama menüsü gelmiyor bileHocam şunuda deneyin denetim masasindan kendinizi yönetici yapin sonra Windows defender den çevrimdısı tarama yaptirin sonra PowerShell gibi bir ekran açilacak ordadan çikmaz ise geçmis olsun format yolu gözukuyor
Size şuan önerebileceğim uygulamalar bitdefender Hitman Pro Ve Dr Web.curelt bunlari deneyin sadece Dr.web curelt i güvenli modda çalistirmaniz gerekli digerlerini normal de calistirabilirsiniz hocam birde şeye bakin gorev yoneticisinde bilmediginiz isimle bir program varmi varsa buraya atın bakalım eğer şuphelendiginiz uygulamalar varsa sağ tiklayin doya konumunu acin sonra o uygulamayı kopyalayin masaustune yapistirin sonra Virus total sitesinde tarama yaptirinTürkçe yama indireyim derken virüs girdi windows defender devre dışı kaldı kullanıcı hesabı denetimi devre dışı kaldı, lütfen acil tavsiye. ESET ile TAM Tarama yaptım bulamadı. Güncellemeler de devredışı kaldı
1 dakika hocam, üstte biri kaspersky usb moduna gir dediydi, onu deniyorum, usbden boot ettim kasperskyi bakalımSize şuan önerebileceğim uygulamalar bitdefender Hitman Pro Ve Dr Web.curelt bunlari deneyin sadece Dr.web curelt i güvenli modda çalistirmaniz gerekli digerlerini normal de calistirabilirsiniz hocam birde şeye bakin gorev yoneticisinde bilmediginiz isimle bir program varmi varsa buraya atın bakalım eğer şuphelendiginiz uygulamalar varsa sağ tiklayin doya konumunu acin sonra o uygulamayı kopyalayin masaustune yapistirin sonra Virus total sitesinde tarama yaptirin
Buraya ss ini atabilirsiniz