Arama sonuçları: *

1. Esca

Expo açınca oyundayken pc elektirik keser gibi kapanıyor

imzada yazıyor anakart modeli, sende gözükmüyorsa , MSİ B650m a wifi, bios güncel
  2. Esca

Expo açınca oyundayken pc elektirik keser gibi kapanıyor

expo açınca oyundayken pc elektirik keser gibi kapanıyor, daha önceden fury 2x16 gb 6000mhz ram vardı aynı sorunu yaşıyordum, ram yükseltmesi yaptım sorun aynıydı, çözümünü bilen varmı
  3. Esca

Çözüldü✓ Bilgisayarım neden çok yavaş açılıyor?

ddr5 sistemler yavaş açılıyor senlik bir problem değil. bu videoyu izle ister uygula ister uygulama sana kalmış
  4. Esca

Çözüldü✓ Bilgisayarım neden çok yavaş açılıyor?

ddr5 mi sistem 1735548714 ne alaka olm
  5. Esca

Valorant Oynarken Aniden Fps 3'e Düşüyor

msi afterburner ile bak oyundayken canlı değer versin
  6. Esca

Valorant Oynarken Aniden Fps 3'e Düşüyor

ısı değerlerini bi kontrol edin
  7. Esca

CS 2 oynarken mavi ekran hatası

reis boşuna uğraşma aynı ekran kartı bendede vardı denemediğim yöntem kalmadı en sonunda kafayı yeyip 4070ti aldım onuda beğenmedim 7900xtx aldım huzur içinde oyunlarımı oynuyorum :D
  8. Esca

çok fazla drop yiyorum

sistem güç yönetimminden yüksek performans yada nihai performansa çek dene, disk sağlını kontrol et cristaldisk diye bi uygulama var oradan bakabilirsin, bide oynadığın oyun valorantmı
  9. Esca

çok fazla drop yiyorum

oyunda ping değerine bak 150 üstü lag yapar drop gibi görünebilir, bide kablo al alabiliyorsan bilgisayar ile modem arasına çek wifi sağlıklı olmaz oyun için, cat6 kablo alsan yeterli
  10. Esca

çok fazla drop yiyorum

aga müneccin değiliz biz yazsana sistem bilgilerini, kaç p monitör kullandığını, hangi oyunda yediğini
  11. Esca

Çözüldü✓ Oyunda Düşük Fps Alıyorum Makina Canavar Ama

14700kf ve 4070 de nasıl normal olabilir en az 500 fps alması gerek
  12. Esca

mouse ayarım neden sıfırlanıyor

pc kapatıp açınca fare dpi ayarım windows ayarlarından sürekli sıfırlanıyor herseferinde yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum, bu olay oyun oynarken bilgisayar kendi kendine kapanıp tekrar açıldıktan sonra oldu, ne yapmam gerek
  13. Esca

dosya taramada virüs çıktı

https://github.com/opentrack/opentrack/releases/tag/opentrack-2023.3.0 virüs total virüs buldu, bunu kaldırmanın bir yolu varmı uygulamanın temizini bulamadım
  14. Esca

R5 5600X ve RX 6800 Sistemde Nasıl Darboğaz Ve Drop Yaşayabiliyorum?

fps sınırlayıp oynayabilirsin droptan kaçınmak için monitörün hz si neyse ona sabitle
  15. Esca

R5 5600X ve RX 6800 Sistemde Nasıl Darboğaz Ve Drop Yaşayabiliyorum?

5600x, 6700xt ye bile darboğaz yapıyor 1080p de ne bekliyordun, bide darboğaz drop yapar işlemci ekran kartına yetişemez ve güç dengesizliğinden anlık fps iniş çıkışları oldğu için drop olur, diğer çözünüklerdede denedim demişsin 1080p monitördemi yaptın 2k ve 4k testini merak ettim
  16. Esca

jet lisansdan key alınır mı? ödemek üzereyim

3 kere aldım sorun olmadı
  17. Esca

Çözüldü✓ beyler random atarken yanlışlıkla şunu açtım nasıl kapatıcagım

sağ üste ayarlar var oraya bas, kısayol tuşlarına gir orada vardır, bulamazsan performansa tıkla orada katmanlar var kapat onu
  18. Esca

Çözüldü✓ beyler random atarken yanlışlıkla şunu açtım nasıl kapatıcagım

"Alt" tuşuna basarken "R" tuşuna bas
  19. Esca

Ekran kartından görüntü gelmiyor.

son güncellemeleri sil ve yeniden başlat gibi bi sseçenek olacak onu dene
  20. Esca

Çözüldü✓ 2 Ram Aynı Anda Çalışmıyor

ne yapınca düzeldi
Top Bottom