expo açınca oyundayken pc elektirik keser gibi kapanıyor, daha önceden fury 2x16 gb 6000mhz ram vardı aynı sorunu yaşıyordum, ram yükseltmesi yaptım sorun aynıydı, çözümünü bilen varmı
reis boşuna uğraşma aynı ekran kartı bendede vardı denemediğim yöntem kalmadı en sonunda kafayı yeyip 4070ti aldım onuda beğenmedim 7900xtx aldım huzur içinde oyunlarımı oynuyorum :D
sistem güç yönetimminden yüksek performans yada nihai performansa çek dene, disk sağlını kontrol et cristaldisk diye bi uygulama var oradan bakabilirsin, bide oynadığın oyun valorantmı
oyunda ping değerine bak 150 üstü lag yapar drop gibi görünebilir, bide kablo al alabiliyorsan bilgisayar ile modem arasına çek wifi sağlıklı olmaz oyun için, cat6 kablo alsan yeterli
pc kapatıp açınca fare dpi ayarım windows ayarlarından sürekli sıfırlanıyor herseferinde yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum, bu olay oyun oynarken bilgisayar kendi kendine kapanıp tekrar açıldıktan sonra oldu, ne yapmam gerek
https://github.com/opentrack/opentrack/releases/tag/opentrack-2023.3.0
virüs total virüs buldu, bunu kaldırmanın bir yolu varmı uygulamanın temizini bulamadım
5600x, 6700xt ye bile darboğaz yapıyor 1080p de ne bekliyordun, bide darboğaz drop yapar işlemci ekran kartına yetişemez ve güç dengesizliğinden anlık fps iniş çıkışları oldğu için drop olur, diğer çözünüklerdede denedim demişsin 1080p monitördemi yaptın 2k ve 4k testini merak ettim