ugurcantekin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 78
- İsim
- ugurtekn
- İşlemci: AMD R5 5600X 6-Core Processor 3.70 GHz.
- RAM: 2x8 DDR4 16 GB 3600 MHz.
- Ekran kartı: AMD Radeon RX 6800 16 GB.
- SSD: 1 TB NVMe.
- Anakart: B450M-A Pro Max.(MS-7C52)
- Monitör:Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
- PSU:Ucuz Power Supply (PSU) Modelleri ve Fiyatları - incehesap.com
- Kule tipi 1000TL'lik fan kullanıyorum. (Snowman)
Başlıktada dediğim gibi arkadaşlar 1080p monitörde denedim 2k ve 4k(TV)'de denedim sorun yine aynı.Benim bildiğim darboğaz hafif arada kasma yaratır drop atmaz ki.Bu işlemcimi sıkınıtılı anlamadım ki sıfır birde.Formattan sonra PBO overlock vs yaptım yine kurtarmadı,formattan önce ayar yapabiliyordum şimdi formattan sonra artık PBO overlock vs'de yapamıyorum 5 dakika sonra oyundan atıyor overlock yaptığım zaman PBP:AUTO yapınca düzeliyor işin orasıda ilginç.En son söküp atacaüım bu işlemciyi ne kadar kötü bir işlemci 5700t verdik o kadar R5 3600X bile bu kadar kötü değildi.
Arkadaşlar rica ediyorum çözüm bulun kafayı yemek üzereyim forum forum dolaştım zor durumdayım.ŞU RDR2 oyununu adam akıllı darboğazssız dropsuz oynayamadık taktım bu olaya,işlemciyi çok kullanıyor ayarlar ULTRADA olmasına rağmen,ilgili arkadaşlar öneri sunsun şimdiden teşekkürler.