Neler Yeni

RX 5600X RX 6800 Darboğaz Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Bende 5600x 6800xt var AAA oyunlarda full grafiklerde 1080p de darboğaz yemiyorum.pubg warzone gibi işlemci ağırlıklı oyunlarda darboğaz oluyor ama takılma vs olmuyor.

hamzaersoy

80+ Bronze
Hocam instagram var mı? sesli konuşalım şu benum mevzuyu halledelim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kesin ve net 2K monitör alsam sorunum ortadan kalkar mı?
eğer parçaların kronik bir problemi yoksa kesinlikle kalkar. harici sorunlar elbette olabilir diskinde, biosunda vb vb ama normalde her şeyi sıfır şekilde bu kasayı topladığın zaman sorunsuz oynamak için 2k monitöre ihtiyacın olacaktır

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Ben 5600 ile rx 6800 kullanıyorum öyle bi darboğaz söz konusu değil.Başka bir sıkıntı olmalı diye düşünüyorum

lebron23

80+ Bronze
Darboğaz yaşıyorum deyince kimse sormamış. Hocam seni rahatsız eden nedir hangi oyunda istediğin performansı alamıyorsun? Yani oyun, fps değeri, ss eklersen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Normalde o işlemci o kartı 1080pde de çok rahat besler. Burada darboğazdan kasıt o ekran kartının gücünün tamamen yansıtılamaması. Ama düşük fps değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
ugurtekn
Ben 5600 ile rx 6800 kullanıyorum öyle bi darboğaz söz konusu değil.Başka bir sıkıntı olmalı diye düşünüyorum
İnan çok şiddetli bir şekilde işlemciyi %100 kullanıyor.Ve her oyun açıldığında ya ekran kartından ya da powerden cızırtı sesi geliyor.

Darboğaz yaşıyorum deyince kimse sormamış. Hocam seni rahatsız eden nedir hangi oyunda istediğin performansı alamıyorsun? Yani oyun, fps değeri, ss eklersen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Normalde o işlemci o kartı 1080pde de çok rahat besler. Burada darboğazdan kasıt o ekran kartının gücünün tamamen yansıtılamaması. Ama düşük fps değil.
Anlık FPS düşüsü bazende takılmalar yaşıyorum.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
İnan çok şiddetli bir şekilde işlemciyi %100 kullanıyor.Ve her oyun açıldığında ya ekran kartından ya da powerden cızırtı sesi geliyor.

Anlık FPS düşüsü bazende takılmalar yaşıyorum.
rx 5600 rx6800 var oyunlarda darboğaz oluyor özellikle pubg de ama bi kaç ayar verdim şuan rahatsız etmiyor. İstersen özelden yazayım

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Kaç kere daha açılacak bu konu?
yok yapmaz aynı sistemi bizzat kullanıyorum : D
Çok darlanırsan işlemciye OC yapıştır (sıvı veya kule soğutma olabilir)

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
ugurtekn
Kaç kere daha açılacak bu konu?
yok yapmaz aynı sistemi bizzat kullanıyorum : D
Çok darlanırsan işlemciye OC yapıştır (sıvı veya kule soğutma olabilir)
Ee hocam demek ki yapıyor ki açıyorum.Rahatsız edici durum cpuyu %100 kullanıyor anlık fps düşüşleri oluyor ultra ayarlarda.

Top Bottom