ReDxI

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• ReDxI
      ReDxI, ATK Hex80 mi WLmouse Ying75 mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Doğrudur sandgold da güzel duruyor zaten de benim garip huylar el vermiyor :D Gri olan stoğa 2 ay içinde gelmezse sandgolda yönelirim zaten
    • ReDxI
      Setuptaki her şey o grinin tonlarında ya, uysa uysa masanın tahta rengi uyar ona ama kalan ekipmanlarla uyumsuz olur gibi geldi bana
    • ReDxI
      Şimdilik hex80 alıp dediğim gateron genty takmak var aklımda. Gri modelini bekleyeceğim için stoklara gelene kadar fikrim değişirse bilemem tabi
    • ReDxI
      Amacım tokluktan ziyade daha az ses vermesi ya. Teşekkürler yine de
    • ReDxI
      Hocam w75 dediğin hangi klavye oluyor? Kod için de teşekkürler
    • ReDxI
      Yok kaliteden ziyade hex80 gece kullanırken biraz gürültü yapar gibi geliyor. Switch değişme amacım hafif sesini azaltmak zaten
    • ReDxI
      https://rationalkeys.com.tr/tr/gateron-genty-silent Hex80 daha hoş duruyor zaten onda hemfikirim. Ancak evdekilere "eski klavyeye parça aldım son hali de...
    • ReDxI
      Ben de yavaş yavaş hex80'e kayıyor gibiyim zaten ama alırsam griyi alırım ona da stok beklemek lazım. Sesi biraz daha azaltmak adına gateron genty switch...
    • ReDxI
      Benim asıl derdim aslında klavyenin kalitesini hissettirmesi ve gece geç saatlerde kullanırken evdekileri uyandırmamak bir bakıma. Şu anki klavye ne kadar...
    • ReDxI
      ReDxI, Klavye kategorisinde ATK Hex80 mi WLmouse Ying75 mi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba şu anda apex9 mini kullanıyorum ve neden zamanında mini aldığım konusunda en ufak fikrim yok. Function tuşu kullanmaya başladığım programlardan...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,913
Üyeler
190,829
Son üye
THEASTREGAL
Geri