ReDxI isimli üyenin son içerikleri

1. ReDxI

ATK Hex80 mi WLmouse Ying75 mi

Doğrudur sandgold da güzel duruyor zaten de benim garip huylar el vermiyor :D Gri olan stoğa 2 ay içinde gelmezse sandgolda yönelirim zaten
  2. ReDxI

Setuptaki her şey o grinin tonlarında ya, uysa uysa masanın tahta rengi uyar ona ama kalan ekipmanlarla uyumsuz olur gibi geldi bana
  3. ReDxI

Şimdilik hex80 alıp dediğim gateron genty takmak var aklımda. Gri modelini bekleyeceğim için stoklara gelene kadar fikrim değişirse bilemem tabi
  4. ReDxI

Amacım tokluktan ziyade daha az ses vermesi ya. Teşekkürler yine de
  5. ReDxI

Hocam w75 dediğin hangi klavye oluyor? Kod için de teşekkürler
  6. ReDxI

Yok kaliteden ziyade hex80 gece kullanırken biraz gürültü yapar gibi geliyor. Switch değişme amacım hafif sesini azaltmak zaten
  7. ReDxI

https://rationalkeys.com.tr/tr/gateron-genty-silent Hex80 daha hoş duruyor zaten onda hemfikirim. Ancak evdekilere "eski klavyeye parça aldım son hali de bu" diye inandırmak için slice75 daha makul bi seçenek. Hex80 olursa ne yalan uydururum bilemedim 😅
  8. ReDxI

Ben de yavaş yavaş hex80'e kayıyor gibiyim zaten ama alırsam griyi alırım ona da stok beklemek lazım. Sesi biraz daha azaltmak adına gateron genty switch takmayı düşünüyorum ama ne kadar mantıklı bilemedim. Ama keycapsleri pbt kullanmayı düşündüğümden nasılsa hex80'in o havası gidecek diye...
  9. ReDxI

Benim asıl derdim aslında klavyenin kalitesini hissettirmesi ve gece geç saatlerde kullanırken evdekileri uyandırmamak bir bakıma. Şu anki klavye ne kadar yavaş, takır takır etmeden kullansam da her türlü ses yapıyor. Bir de F tuşları lazım işte bana. Hex80 gerçekten de kaliteli duruyor ama...
  10. ReDxI

Merhaba şu anda apex9 mini kullanıyorum ve neden zamanında mini aldığım konusunda en ufak fikrim yok. Function tuşu kullanmaya başladığım programlardan dolayı şart oldu. Asıl merakım başlıktaki 2 klavyeden hangisinin ele alınca daha kaliteli hissettireceği, hangisinin daha uzun süre üzmeden...
  11. ReDxI

🔥İndirim Skullcandy Hesh Evo Kablosuz Kulaklık 2682 TL (Ödeme adımında)

kulaklık bakarken sapık gibi araştırmıştım. bassları cidden çok iyi ama overall ses kalitesi aman aman bir kalitede değil. sadece bass için alacaksanız alın yoksa başka kulaklık bakmanızı öneririm
  12. ReDxI

Donanım Arşivi Discord Serverından Komik Bir Durumdan Dolayı Ban Yedim

Discord'da çok komik bi sistemleri var. Sohbet kanalında soru sormak veya soruya cevap vermek yasak. Evet, hayır bile diyemiyorsunuz. Bu durum için yardım kanalı var eyvallah. Ama sohbet kanalından yardım kanalına adam çağırmak da yasak. Bu durumda bi arkadaş başka napabiliriz ki diye isyan...
  13. ReDxI

🔥İndirim Galax 4000 serisi kartlar

Güzel espri hocam. Msi ventus serisinden daha çöp bi seri yoktur. Sırf bi markanın adını duydunuz diye adından haberdar olmadığınız markaların ürünlerinden iyi olacağını düşünmeyelim :)
Geri