RX 5600X RX 6800 Cızırtı Sesi

Reaksiyon skoru
100
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese;

Arkadaşlar önceki ekran kartım RX 5700XT idi. Şimdi ise 2.el RX 6800'e geçtim ve sorunum hala devam ediyor. Bazen cızırtı abarttığında takılmalar olabiliyor. Ekran kartı diye tahmin ediyordum fakat başka 6800'e geçtim yine o ses. Benim şüphem acaba Power'dan mı? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Çünkü zarara giremem bütçem şu anlık ters, şimdiden teşekkürler.

Ekran kartlarında şansa bağlı olarak cızırtı sesi olabiliyor. Ama powardanda olabilir bı kontrol et bence.

coil whine dir normal bir şey benim 3060 da arada yapıyor

Arkadaşlar önceki ekran kartım RX 5700XT idi. Şimdi ise 2.el RX 6800'e geçtim ve sorunum hala devam ediyor. Bazen cızırtı abarttığında takılmalar olabiliyor. Ekran kartı diye tahmin ediyordum fakat başka 6800'e geçtim yine o ses. Benim şüphem acaba Power'dan mı? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Çünkü zarara giremem bütçem şu anlık ters, şimdiden teşekkürler.
bin tane kart alıp satmişimdir çoğu kartımda vardı bu sorun coil whine deniyor bobin cızırtısı sistem için bir tehlike yaratmaz ama biraz rahatsız edebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ses psudan da gelebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri