Arama sonuçları: *

1. Exanimu

Çözüldü✓ Kasamda güç kaynağından gelen çoklu kablolardan birisi çıkık duruyor bir hatamı

Görünüşe göre bu kasanın ön panelindeki usb portlarının bağlantısı, endişe edecek bir durum yok ancak kısa devreye yol açmaması için pini çıktığı yere takman gerekiyor ya da ben yapamam dersen şimdilik bir sorun yaşamamak için direkt anakart üzerinden soketle birlikte kabloyu sökebilirsin.
  2. Exanimu

ALLAH ASKİNA YARDİM EDİN

Ayarları yüksetmeyi dene, tüm ayarları ultra msaa kapalı iken ortalama 100fps alman gerekiyor, gta 5 oyun motoru düşük ayarlarda ekran kartını tam performanslı kullanamıyor, performans artışı için ayarları kıstığınızda tam tersine performans düşüyor.
  3. Exanimu

Çözüldü✓ PC bazen geç açılıyor

Sistem AM5 mi? Bende de bazen aynı şekilde açılması 1-2dk sürebiliyor, araştırdığım kadarıyla am5 anakartların bios ve ram kontrolleri ile alakalı bir sorun henüz kesin bir çözüm yok, anakartınızın en son bios sürümünü kurmayı deneyebilirsiniz.
  4. Exanimu

Pc yüke binince restart atıyor

İki kartla da aynı sorunu yaşadığına göre sorun muhtemelen psu da olmalı, psu marka model nedir?
  5. Exanimu

Çözüldü✓ CPU az çalışıp oyunlarda yeterli performansı vermemesi

Senin yaşadığın sorun maalesef fivem kaynaklı, bende fivem oynarken maalesef fps düşüklüğü yaşıyorum bu konuda yapacak bir şey yok, oyuna mod olarak kurulduğu icin optimizasyon sorunu oluyor, ben sahsen alternatif olarak grandrp oynamani önerebilirim optimizasyonu cok daha iyi, serverda yuzlerce...
  6. Exanimu

Windows 11 suan cok tercih ediliyor ama benim kullandığım birkac program düzgün çalışmıyordu o sebeple windows 10 kullaniyorum, o modifiye edilmis windows versiyonlarını kullanmanı önermem, windows 10 veya 11 fark etmez aralarında oyundan oyuna değişiklik göstermekle birlikte en fazla %5 ila 10...
  7. Exanimu

Ekran kartının %100 çalışması ve işlemcinin düşük yüzdelerde çalışması oldukça doğaldır, oynadığınız oyuna göre farklılık gösterebilir, oyunun yazılımından ve oyun motorundan kaynaklı CPU veya GPU ağırlıklı kullanabilir, sizin yaşadığınız durum oldukça normal, ama performans kaybı yaşadığını...
  8. Exanimu

Bilgisayar açıldığı zaman olağandışı sesler geliyor

Benim videodan duyabildiğim kadarıyla o yavaşça yükselip sonrasında tık eden hdd dönmeye başlaması ve aynı şekilde hdd den gelen kafa sesi, hdd nin sata ve güç bağlantısını kesip açın başka ne sesi çıkıyor ona da bakalım.
  9. Exanimu

Bilgisayar açıldığı zaman olağandışı sesler geliyor

Windows boot edilirken fanların son hızda çalışması doğaldır bazı anakartlar böyle yapıyor, bios üzerinden ayar yapabilirsin, diğer ses ise harddisk sesine benziyor, zaten gördüğüm kadarıyla doğru şekilde monte edilmemiş ve eski bir ürüne benziyor, harddiskler eskidikçe ve arıza vermeye yakın...
  10. Exanimu

Amazon YD den SOUNDPEATS aldım ama iptal edesim var ?

Ben capsule 3 pro yu kisa bir süre kullandim, normalde airpods pro 2 kullaniyorum ama android ile tum özelliklerini kullanamadığım icin böyle farkli modelleri de test ediyorum, ses kalitesi sahsen ben beğendim yüksekliği airpods kadar olmasa da orta-yuksek arasi sayılır, bass yoğun bir kulaklik...
  11. Exanimu

Bu kabloyu nereye takacağım:/

Senin anakartta rgb kontrolcusu yok bu kabloyu takamazsin, kasanin kendi rgb kontrolcusu ile calisacak ledler.
  12. Exanimu

Bu kabloyu nereye takacağım:/

Bu 5v argb kontrol bağlantısı anakartinin rgb kontrolcusu varsa takabilirsin, yoksa ledleri sadece kasanin kontrolcusu ile kontrol etmen gerekecek, anakartin tam marka modeli nedir?
  13. Exanimu

bios giremiyorum ekran karariyo

Yeni sistem olduğu için zaten uefi bir windows kurulmuştur, dilersen videoyu izleyip bu şekilde windows üzerinden bios'a giriş yapabilirsin.
  14. Exanimu

Bios güncellemesi sonrası cpu ışığı beyaz yanıyor

En yeni bios sürümünün eski bir işlemciyi desteklememe durumu olmaz, sanırım bios yüklemesi sırasında bir sorun yaşandı ve gördüğüm kadarıyla senin anakartında cpu olmadan bios yükleme özelliği de yok, bu sebeple yetkili servise göndermen gerekebilir.
  15. Exanimu

Cpu Fan Error! ve Cpu Over Voltage Error! Hataları

Kimse de fotoğraflara bakmıyor mu? işlemci sıcaklığı -1 diyor, psu ve cpu voltajları tavana çıkmış, ya cpu tam oturmamış, ya cpu soketini temizleyeyim diye daha da pislettin, ya da anakarta zarar vermişsin, bence sen daha fazla karıştırmadan bir bilgisayarcıya göster.
  16. Exanimu

yeni sisteme eski monitör bağladık oyunlarda basmıyor yardım edermisiniz!!!

Yani sorunu tam olarak anlayamadım, ekranda gözüküyor ancak mouse o kısma gitmiyor mu? muhtemelen çözünürlük ile alakalı bir sorun olsa gerek, monitörün orijinal çözünürlüğünde kullanın, eğer hdmi dönüştürücü v.s kullanıyorsanız bilgisayar monitörün gerçek çözünürlüğünü yanlış algılıyor...
  17. Exanimu

Çözüldü✓ ANAKART TEK RAM SLOTU ÇALIŞIYOR

Hangi bios sürümünü kurdunuz? Gigabyte türkiye sitesinden mi indirdiniz? Çünkü eğer yanlış ürüne bakmıyorsam türkçe sayfada en güncel bios sürümü yok, usa sayfasında daha yeni bir sürüm var, linke bir göz gezdirin. https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/B650M-DS3H-rev-10/support#support-dl-bios
  18. Exanimu

Çözüldü✓ ANAKART TEK RAM SLOTU ÇALIŞIYOR

Platform çok yeni bellek uyumu konusunda çok sıkıntı yaşayan var, bu sebeple sık sık bios güncellemeleri geliyor, ilk olarak anakarta en güncel bios sürümünü kurmayı deneyin umarım bu sorunu çözer.
  19. Exanimu

kasamın fanlarını kontrol edemiyorum

Kasa ve fanlar ne? ve hangi uzatma kablosunu aldın? Ona göre bios üzerinden fan kontrolü pwm yada dc moda çekmen gerekebilir
  20. Exanimu

Çözüldü✓ Sıfır Yeni pc topladım açılmıyor

Gerçi ramların rgb si yanıyor dediğine göre güç kaynağı çalışıyor mu? fanı dönüyormu?
Top Bottom