Neler Yeni

bios giremiyorum ekran karariyo

bekir07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bekir Özalp
beyler sistem yeni anakart gigabyte pc açınca gigabyte yazısı gelmeden windows geliyor ve açılırken f2 basıyorum bios acmiyo hiç görüntü gelmiyor monitör hdmi ile sıkıntı monitörde mi yoksa anakartta mi

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
farklı bir tuş olabilir del f10 f2 vs.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
beyler sistem yeni anakart gigabyte pc açınca gigabyte yazısı gelmeden windows geliyor ve açılırken f2 basıyorum bios acmiyo hiç görüntü gelmiyor monitör hdmi ile sıkıntı monitörde mi yoksa anakartta mi
DP ile bağlanıp dener misin?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Yeni sistem olduğu için zaten uefi bir windows kurulmuştur, dilersen videoyu izleyip bu şekilde windows üzerinden bios'a giriş yapabilirsin.

bekir07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bekir Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni sistem olduğu için zaten uefi bir windows kurulmuştur, dilersen videoyu izleyip bu şekilde windows üzerinden bios'a giriş yapabilirsin.

biosa girmeye gerek yok ama sadece niye giremedigimi anlamadım

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
UEFI olarak yani diskinizin bölüm düzeni gpt ise shift+yeniden başlat yapın. Sorun gider, gelişmiş seçeneklere basın. Oradan adında uefi geçen butona basın. İnşALLAH biosa gireceksiniz.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
markası farksdsrmi ya da hangisi iyidir
Display Port kablosundan bahsediyorum hocam. Tam sorunun kaynağını bilmiyorum ama kablo değiştirince böyle çözülebiliyor.

Top Bottom