Yardım M2 ssd montajından sonra biosa giremiyorum

Ayzalcn04

80+
Reaksiyon skoru
27
merhabalar arkadaşlar msi b550m p gen 3 anakart kullanmaktayım yeni M2 ssd montajını yaptım ancak pc yi başlattığımda del tuşuna basmayınca Windows açılıyor onda bir problem yok ancak yeniden başlattığımda del e basınca siyah ekranda kalıyorum msi anakartların sorunu olan display port ile değil hdmi ile bağlıyım ancak biosa giremiyorum pili vs. de çıkardım, shift+yeniden başlatı her yolu denedim ancak giremiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhabalar arkadaşlar msi b550m p gen 3 anakart kullanmaktayım yeni M2 ssd montajını yaptım ancak pc yi başlattığımda del tuşuna basmayınca Windows açılıyor onda bir problem yok ancak yeniden başlattığımda del e basınca siyah ekranda kalıyorum msi anakartların sorunu olan display port ile değil hdmi ile bağlıyım ancak biosa giremiyorum pili vs. de çıkardım, shift+yeniden başlatı her yolu denedim ancak giremiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
şuan ekte resimde olduğu gibi windows geliyor ancak başlatırken del f2 yapsamda bios açılmıyor windows açıkken shift+restart yapsamda bios açılmıyor siyah ekranda kalıyor hdmi ile bağlıyım

Ekler

• IMG_20240611_214506.jpg
    IMG_20240611_214506.jpg
    3.4 MB · Hit: 51
M2 ile biosa girmemesi arasında bence bir bağ yok hocam. Kulaklık mouse vs çıkarın sadec klavye bağlı kalsın bir de o şekilde deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,868
Üyeler
192,534
Son üye
ZenGratas
Geri