Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Monitöre ekran gelmiyor

Şimdi sana söylediklerimi dikkatlice uygula öncelikle pcde halihazırda bir sata hdd görüyorum sata hddyi iptal et aynı şekilde ide aygıtını da öyle güç kablolarıyla birlikte iptal et eğer varsaki var dvdrom ve disketi de iptal etmelisin çünkü bu yıllardaki sistemlerde bozuk bir mouse bile...
  2. E

Çözüldü✓ Monitöre ekran gelmiyor

Yüksek ihtimal 2007 civarı am2 dell pc çünkü genelde ecs am2 anakartlar koyu mavi olup ram takılan yerler kırmızı olur senin pc kaç yıldır çalışmıyo bios veya güç kaynağı bitik olabilir multimetren var mı?
  3. E

Kasa Çalışıyor görüntü yok

Fanların son hız mı dönüyor
  4. E

VGA TO HDMI DÖNÜŞTÜRÜCÜSÜ İLE İKİNCİ MONİTÖRE KABLO ÇEKTİM FAKAT 1080P OLMUYOR

Yeni monitörlerde oluyo o ucuz kabloların içinde 1 2 hat eksik oluyo 1719094538 Yeni monitörler ucuz kabloda uyku moduna geçtiğini anlıyo
  5. E

VGA TO HDMI DÖNÜŞTÜRÜCÜSÜ İLE İKİNCİ MONİTÖRE KABLO ÇEKTİM FAKAT 1080P OLMUYOR

Hocam vga 1080p üstü desteklemez ve 1080p içinde bimilyoncu kablosundan fazlası lazım ucuz vga kablolarında bazı hatlar eksik oluyo mesela uyku moduna çekince pcyi monitörde sinyal yok yazmaması lazım eğer iyi bi kabloysa
  6. E

Çözüldü✓ Ram mhzsi net olarak nerden ögrenebilirim.

Bazen orada mt/s yazıyor expo açık olsun
  7. E

Çözüldü✓ Ram mhzsi net olarak nerden ögrenebilirim.

Sistemin intel mi amd mi ve cpuz yükledin mi
  8. E

Bıos sorunu yaşıyorum

Format sonrası böyle kendiliğinden Pxe geçermi hocam
  9. E

Bıos sorunu yaşıyorum

Tamam advancede git boot bölümüne gel
  10. E

Bıos sorunu yaşıyorum

Eğer biosa girebilirsen fotoğraf at
  11. E

Bıos sorunu yaşıyorum

Pxe de kalmış 1719089156 Şimdi şu şekilde olcak biosa erişebilirsek kapatıcaz erişemezsek cmos sıfırlıcaz
  12. E

PC kapatmak zorunda kalıyorum

Bios sıfırlamayı dene
  13. E

PC yi yeniden başlattıgımda kasa calısıyor ama monitör acılmıyor ekran gelmiyor

Öncelikle bu durumdayken fanlar tam performans mı çalışıyor yoksa yavaşlıyormu Ve umarım parazit sesi yoktur
  14. E

PC kapatmak zorunda kalıyorum

Xmp kapalı olsun ve donduktan sonra kulaklıktan kulak kanatıcı zırrr sesi geliyo mu
  15. E

Çözüldü✓ Bilgisayar açılış ekranında kaldı yardım!!!

Anakartta clr-cmos jumperi bulunur bilgisayarın güç kablosunu söküp o jumperi bir yana kaydır 30 sn bekle daha sonrada bilgisayarın güç kaynağını takmadan statiğini al yani güç kaynağının kablosunun takıldığı soketteki 3 pini birbirine kısa devre yaptırarak bi 10 sn güç tuşununa bas sonra güç ver
Top Bottom