Arama sonuçları: *

1. E

Furmark ve Prime95 testlerini kaç dk yapmalıyım?

Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar :)
  2. E

İki programı aynı anda yarım saat çalıştırdım, kapanma takılma falan olmadı. Sıcaklıklar ise; Herhangi bi sıkıntı var mı, siz daha iyi anlarsınız? :)
  3. E

Ben bilgisayarı yakarım falan diye korkuyorum, kendi kapatıyorsa içim rahatladı :D O zaman ben başında oturayım bi 20dk falan 2 programı birlikte açayım, deneyeyim. Parçaların sıkıntısı varsa zaten kendi kapanır veya bi tepki verir sanırım (:
  4. E

Ondan da çok fazla anlamadığım için soğutmama da güvenemeyeceğim malesef :D Başında beklesem kontrol etsem sıcaklığı? Bir de kaç dereceyi bulduğu zaman durdurmalıyım testi?
  5. E

Açıkcası amacım bir sorun var mı diye bakmak. Biraz güven eksikliğim var hazır sistem söyleyince test yapmak istedim :D Olmadı ayrı ayrı da yapabilirim. 1589124755 2 testi bir arada yapabilirim o zaman. Sistem yeni olunca bir de hazır(kurulu) aldığım için denemek istiyorum parçalarım sağlam mı...
  6. E

Öncelikler merhabalar; Sistemim yeni ve stres testi yapmak istiyorum (Game Garaj hazır sistem). Furmark ve Prime95 testlerini bir arada yapmam bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? (Bu konulardan pek anlamıyorum) Bir de ne kadar süre bu testleri uygulamalıyım? Ryzen 5 3500x Inno3d rtx 2060 twin x2...
Top Bottom