Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Yeni ekran kartı düşük performas veriyor

A580 ekran kartı yeni alındı islemci 3500x çok fazla donma FPS drop düşük performans veriyor çözümü var mı iade ediliyorsa etmeli mi
  2. Eyisha

Bilgisayar ekran açılmıyor

Elden ring oynuyordum birden oyun dondu hatta PC dondu bende tuşa basıp kapattım şimdi ise ekran açılmıyor açılırken Asus Windows yazısı geliyor sonrası yok simsiyah ekran kalıyor gelen tek şey sol altta 5-6 tane mavi nokta çözümü derdi ne bunun
  3. Eyisha

monitör arada böyle siyah oluyor

bunun sebebi nedir birden geliyor bişi yapmazsam hep kalıyorlar mouse'a dokunduğum an gidiyorlar (sihirli annemi kardeşim izliyordu yargılamayın lütfen)
  4. Eyisha

PC ekran gelmeme sorunu

hiçbir fikrim yok keşke olsa pc 3. yılına giricek 1 ay sonra ama ilk aldığım zamandan beri böyle yeni de değil her şeyi sıfır aldım o zamandan var problem
  5. Eyisha

PC ekran gelmeme sorunu

kanka ben ya power'dan yada kabloları taktığımız yerden şüpheleniyorum ama pc'den de anlamadığım için boş düşünce bişi yapamıyorum
  6. Eyisha

PC ekran gelmeme sorunu

Merhaba dostlar benim PC bazen açma tuşunu basınca monitöre ekran vermiyor klavye mouse vs her şeyin ışığı yanıyor ama ekran gelmiyor ve bunu sürekli değil ama arada keyfine göre yapıyor çözümünü de bir türlü bulamadım bazen 2-3 saat dokunmuyorum ekran veresi tutuyor bazen kablolarını sadece tak...
  7. Eyisha

2 haftadır bitmeyen mavi ekranlar. Minidump paylaştım.

hocam merhaba bilgili birisiniz sanırım bilgisayar hataları konusunda size sorum olabilir mi acaba
  8. Eyisha

PC mouse bağlantısında sıkıntı

Mouseumu oynatinca PC donuyor ondan sonra geri oynatinca kendine geliyor 5-6dk ya bir yapıyor oyun oynarken artıyor 1664295540 Nasıl çözerim ?
  9. Eyisha

PC mouse klavye görmüyor

valla arkadan tak çıkar yaptım bu kadar çözdü
  10. Eyisha

Çözüldü✓ Garantiye gönderdiğim üründen bir şey çıkmazsa garanti biter mi

direk toplanmış kasa tek tek kendim toplamadım
  11. Eyisha

başka kablolarla denedim hdmi ile de dvi ile de denedim görüntü gelmiyor arada az önce de gelmiyordu rami çıkardım taktım geldi filan çok garip anakartta mı sorun emin değilim anakartın da 1 ram soketi kırık gelmiş bana geçen vatan götürdüğümde fark ettim bende 2. ram olmadığı için haberim yoktu...
  12. Eyisha

yok bilgisayara dokunmuyorum bile tek yaptığım iş başlat tuşuna basmak :D elimi bile sürmedim çoğu parçaya toplanmış geldi bana ondan öyle bir şey olacağını sanmıyorum
  13. Eyisha

saolasın dostlar içime su serpildi gece gece teşekkürler hepinize
  14. Eyisha

üründe sorun çıksa ve tamir etseler bile devam eder mi yani?
  15. Eyisha

Arada monitöre görüntü gelmiyor ve ekran kartında şüpheleniyorum 2 mönitor var ve ikisinde de test ettim şimdi Allaha şükür açıldı da bazen görüntü vermiyor ekran kartını göndersem garantiye ama atıyorum garantiden bir şey çıkmadı garanti patlıyor mu yoksa devam ediyor mu
  16. Eyisha

güçsüz pc+konsol vs güçlü pc

2. yi al tamam mı gamepass + 1k da para kıy üstüne xbox gamepad'i al hem güçlü pc'n hemde bir konsolun olur tadaaaaa
  17. Eyisha

Oyunda Haraket ederken bulanıklaşma oluyo

oyunlarda motion blur diye bir şey var görüntü ayarlarındadır büyük ihtimal kapa onu
  18. Eyisha

PC mouse klavye görmüyor

Dostlar bilgisayar klavyeyi mouseu hiç görmüyor ışıkları yanıyor ama yok imleç filan gelmiyor çözümü nedir
  19. Eyisha

PC bir prizde çalışıyor diğerinde olmuyor

Bilgisayar görüntü vermiyor. Televizyonun ordaki prizde monitör kasa temiz ama bilgisayar masasının olduğu üçlü prizde görüntü vermiyor kasa monitör çalışıyor ama görüntü yok
  20. Eyisha

Vatan bilgisayar tamiri yapıyor mu(lütfen bakın )

Kankam ne yapım o zaman bildiğim bilgisayarcı da yok bende anlamam PC den şaşırdım ne yapacağımı
Top Bottom