Neler Yeni

Vatan bilgisayar tamiri yapıyor mu(lütfen bakın )

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Bilgisayarı vatandan 2021 başı aldım garantisi hala Duruyor sorum başlıkta.
Başıma gelen ise PC monitöre görüntü vermiyor ilk başta monitörde sıkıntı var sandım eski PC ile denedim sorun yok. Monitör eski olduğu için dönüştürücü kullanıyorum VGA to hdmı onu da 3 kere farklı dönüştürücü ile denedim yok. Sanırım sorun PC de ve hiç anlamam vatana götürecem bakıyorlar ise eğer bakmıyorlarsa avcılar çevresi iyi bir PC teknik söyleyin lütfen

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başıma gelen ise PC monitöre görüntü vermiyor ilk başta monitörde sıkıntı var sandım eski PC ile denedim sorun yok. Monitör eski olduğu için dönüştürücü kullanıyorum VGA to hdmı onu da 3 kere farklı dönüştürücü ile denedim yok. Sanırım sorun PC de ve hiç anlamam vatana götürecem bakıyorlar ise eğer bakmıyorlarsa avcılar çevresi iyi bir PC teknik söyleyin lütfen
Garantisi var tabi ki bakarlar hocam.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
kral ayak üstü çok basit şeylere bakıyolar diğer türlü sürekli servise yolluyolar bende vatandan aldım pc yi 2019 da aldığım gibi bütün parçalar bozuktu 10 ay boyunca servise yolladım bilgisayarı 3 kere ekran kartım değişti 2 kere ssd 1 kere kasa usb girişleri fanları daha neler anlatırım sana ben bezdim vatanı kimseye ama kimseye önermiyorum

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Garantisi varsa vatana ver sistemi parçaları servise yollarlar hangisinde sorun varsa servis tamir eder.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral ayak üstü çok basit şeylere bakıyolar diğer türlü sürekli servise yolluyolar bende vatandan aldım pc yi 2019 da aldığım gibi bütün parçalar bozuktu 10 ay boyunca servise yolladım bilgisayarı 3 kere ekran kartım değişti 2 kere ssd 1 kere kasa usb girişleri fanları daha neler anlatırım sana ben bezdim vatanı kimseye ama kimseye önermiyorum
Kankam ne yapım o zaman bildiğim bilgisayarcı da yok bende anlamam PC den şaşırdım ne yapacağımı

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Kankam ne yapım o zaman bildiğim bilgisayarcı da yok bende anlamam PC den şaşırdım ne yapacağımı
sen yine vatan götür baksınlar ayak üstü yapmazlar ise geçmiş olsun 15 gün bekliceksin ben 25 gün bile bekledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanı farklı yere götürme parçaların garantisini bozarlar gerek yok ne olursa olsun vatana git yinede garaniyi veren onlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada ramları çıkar tak düzelir büyük ihitmal genellikle hep ramdan oluyo

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neden üzgün attığını anlayamadım?
Sistem Vatan'dan alındıysa muhatap Vatandır. Sistemi götürdüğü zaman ilgilenecekler ve sorunlu olarak görünen parçayı esas servisine gönderecekler. Vatan Bilgisayar'ın tamir etme gibi bir durumu yok ki zaten.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Neden üzgün attığını anlayamadım?
Sistem Vatan'dan alındıysa muhatap Vatandır. Sistemi götürdüğü zaman ilgilenecekler ve sorunlu olarak görünen parçayı esas servisine gönderecekler. Vatan Bilgisayar'ın tamir etme gibi bir durumu yok ki zaten.
kral servise gidiyoda tamirsiz geliyo ben 10 ay uğraştım diyorum sende uğraşsan aynı tepkiyi verirsin ömrümden ömür gitti laf anlatmakta vatana

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kral servise gidiyoda tamirsiz geliyo ben 10 ay uğraştım diyorum sende uğraşsan aynı tepkiyi verirsin ömrümden ömür gitti laf anlatmakta vatana
Ben ikinci el aldığım ekran kartımı faturası olmamasına rağmen Vatan aracılığı ile Asus servisine gönderdim. Soğutucu blok ve fanlar değişip geri geldi. Bu sorun Vatan'ın değil bence üretici firmanın servisiyle alakalı olan bir şey.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Ben ikinci el aldığım ekran kartımı faturası olmamasına rağmen Vatan aracılığı ile Asus servisine gönderdim. Soğutucu blok ve fanlar değişip geri geldi. Bu sorun Vatan'ın değil bence üretici firmanın servisiyle alakalı olan bir şey.
nereyle alakalı blmyrm ama müthiş derecede müşteriyi kandırıyolar ilgi alaka sıfır 10 ay içinde her şeyi gördüm

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
nereyle alakalı blmyrm ama müthiş derecede müşteriyi kandırıyolar ilgi alaka sıfır 10 ay içinde her şeyi gördüm
Bilemiyorum hocam belki mağaza ile alakalıdır. Ben sorun yaşamadım dediğim gibi. Zaten Vatan bir nevi aracı firma esas tamir işleri üretici firma tarafından sağlanan yerlerde yapılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,326
Üyeler
164,647
Son üye
Leclouch
Top Bottom