Arama sonuçları: *

1. E

PC'de yaşadığım FPS drop sorunu lütfen yardım

msi afterburner bakar bilirsin drop yerken degerleri buraya yolla bios updata sorunu çozecegini sanmıyorum
  2. E

Bilgisayarımda bir sıkıntı olabilir mi?

Valla ben yazdığım konuyu unutmam ama bunu unutmuşum ne zaman bile yazdığımı hatırlamıyorum sorun duzeldiyse ne mutlu iyi oyunlar
  3. E

Sizce Sistemim nasıl?

Merhaba sistemim nasıl sizce yorumlarsanız sevinirim her fikrinizi yapıştırın gelsin iyi kötu her yoruma açıgım. AMD Ryzen 5 5600. ASUS B450M K-ıı Galax RTX 2060 6 GB VRAM. 8x2 16 GB RAM 2700MHz. MSI MAG A600dn 600W 80+ PSU. 512 GB SATA SSD. 1TB HDD. Windows 11 Pro işletim sistemi.
  4. E

PC bazen açılıyor bazen açılmıyor

psu veya anakart arızası olabilir ama bence anakart arızası garantisi varsa garantiye yolla boşuna yorma kendini
  5. E

Yardım her oyunda başlayan fps ve drop sorunu

varmıdır fp bir ram önerisi
  6. E

Asus B450M-K II
  7. E

Oyunlarda 150watt çekiyor PSU değiştirilen ama önce bir ram takviseyi yapayayim
  8. E

Psu olabilirmi sorun 350watt bir PSU kullaniyorum bu sisteme
  9. E

sıcaklıklar işlemci 84-85 arası ekran kartı 74 civarı ram 8x2 16gb 2666mhz
  10. E

merhaba yakında yeni bir sistem topladım r5 5600 rtx2060 özellikli fakat bilgisayarı kırmama az kaldı her oyunda fps düşüklügü drop sorunları var yeni bus sim 21 denedim 20fps alıyorum sistemi aldıgımdan beri rahat oyun oynayamaz oldum yardım ederseniz çok sevinirim
  11. E

BİOS VE açılma ekranında bozulmalar

yolla garantiye
  12. E

Pc den gelen garip ses

bütçe varsa psu degiştir yoksa garantiye var ama onceligin garantiye vermek olsun garantiye ver bir sürede idare eder sonra biriktirdigin parayla yenisini al
  13. E

Pc den gelen garip ses

emin olamam ama psu fanı dönmuyorsa fanın motoru çalısıyordur fanda donmeyince bu ses cıkabilir sadece tahmin ediyorum başka birşeyde olabilir
  14. E

Sistemimde ne Yükseltebilirim veya Yeterlimidir?

marka biraz kalitesiz ama yeterli bir psu 650w genelde boyle markalar dandik malzemeler kullanır siz elinize bir bütçe gecince degistirin ama oyle aman aman bir aceleye gerek yok dert etmeyin
  15. E

Sistemimde ne Yükseltebilirim veya Yeterlimidir?

sistem gayet güzel sadece ram 16 yapılabilir psu ve sıvı sogutma degişebilir güle güle kullanın:)
  16. E

Bilgisayarımda bir sıkıntı olabilir mi?

oyunda drop ve fps düşüşü yediginiz yerde w degerlerini ve sıcaklıklarınızı atabilirimisiniz parçaları sizmi montelediniz yoksa hazır mı geldi birde
  17. E

Detroit bir anda başlayan fps sorunu

ne gibi oyunda zaten sabit 60fps ayarında vsync kapalı
  18. E

Detroit bir anda başlayan fps sorunu

merhaba detroit oynuyordum bir anda oyuna bir şey oldu oyunda hangi grafik ayarına çekersem 15 fps civarı alıyorum sistem özelliklerim r5 5600 rtx 2060 8x2 16 gb ram
  19. E

Sürücüler yeniden yüklendikten sonra sistem FPS'i düştü

Merhaba. 1 aydır bilgisayarımda sorunlar var ilk olarak PC başlarken rundll hatası arıyorum ve ekran kartım güncellenmiyordu. Ben de DDU ile ekran kartı driverini sildim ve yeniden NVIDIA kendi sitesinden geri yükledim. Buraya kadar sıkıntı yok ama simdi de eskiden 200 küsur FPS aldıgım...
  20. E

Bilgisayarımda başlayan ani FPS düşüşü

Merhaba benim bilgisayarımda son 2 haftadır ani bir FPS düşüsü var mesela ETS 2 de 200FPS alırken artık sabit 4 alıyor ya da FS22 de 140 kusur alırken artık 40-50 arası alıyor sürücülerim bios güncel
Top Bottom