Neler Yeni

BİOS VE açılma ekranında bozulmalar

LynixW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan K
Selamlar BIOS ekranında ve PC açılma esnasında bu tarz ekranda bozulmalar meydana geliyor ancak PC açıldıktan sonra ki zamandan sonra herhangi bir sorun olmuyor. Nedeni nedir ve sorun anakart mı yoksa ekran kartı mıdır? Cihazların garantisi devam ediyor eğer garantiye yollarsam bir sonuç alır mıyım? İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
e796335d-87ad-4361-bad2-be3596e5425a.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ugur dengel
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Instagram
ugrdngl
Steam
oxy_tosin
Twitter
ugurdengel
Facebook
ugurdengel
Discord
https://discord.gg/ZVtycmU6
bende

SAMSUNG 27" CFG73 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync Quantum Dot VA panel​

bir ürün kulanıyorum genelde uyku modunda açınca aynı şekilde bir anomali görülüyor ama kısa sürede geçiyor
ekran kartımın ve anakartın sürücüsünü güncellemedim uzun zamandır. şüphem o yönde ama 2 ekranım var ve ana ekranımda bu problem oluyor nedense :D

anakart : msı b550 pro
ekran kartı :3070 ti

LynixW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende

SAMSUNG 27" CFG73 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync Quantum Dot VA panel​

bir ürün kulanıyorum genelde uyku modunda açınca aynı şekilde bir anomali görülüyor ama kısa sürede geçiyor
ekran kartımın ve anakartın sürücüsünü güncellemedim uzun zamandır. şüphem o yönde ama 2 ekranım var ve ana ekranımda bu problem oluyor nedense :D

anakart : msı b550 pro
ekran kartı :3070 ti
hocam sorun monitördeymiş başka bir monitörle denedim sorun çözüldü, sizce ne yapmamı önerirsiniz garantisi devam ediyor yollayayım mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ugur dengel
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Instagram
ugrdngl
Steam
oxy_tosin
Twitter
ugurdengel
Facebook
ugurdengel
Discord
https://discord.gg/ZVtycmU6
hocam sorun monitördeymiş başka bir monitörle denedim sorun çözüldü, sizce ne yapmamı önerirsiniz garantisi devam ediyor yollayayım mı?
aynen gönder gitsin ama iade de fiyat farkı varsa kabul etme.. birebir aynısı yada 1 üst modelini talep et eyer veriyorlarsa tamirini talep etmeni öneririm.
internet alışverişimiyi peki ? yoksa mağazadanmı aldın monitörü _ ?

Top Bottom