Arama sonuçları: *

1. F

valorantta düşük fps alıyorum

3600x + rx5700xt kullanıyorum valorantta fps im ort 250 olsa yetecek ama başlkarda öyle başlıyor sonrasında 150 130 lara düşüyor ne yapmalıyım en yüksek fps alacağım ayarlar nelerdir
  2. F

bilgisayar başlangıcında anakart markası yerine farklı bir şey yapma

her zaman değil bios dan kapatmak var benim anakartımda ama yerine koyuluyor mu bilmiyorum anakartım: S2H b450
  3. F

MSİ DRAGON CENTER dan klavye rengimi ayarladığım yazılım

klavye rengimi ayarladığım yazılımsal yer dün yaptığım update den sonra gitti. sorum başlıkta önceden gaming gear olan yerlerde mysthic light oluyordu ve başka başka şeyler de oluyordu update den sonra kalktı
  4. F

Bu bilgisayar bu oyunu oynatır mı ?

40 tlydi sanırım
  5. F

Sistemim ısınmıyor!

daha ağır ayarlar daha ağır oyunlar denesene gta da bi ayar vardı rx5700xt ile 15 fps görmeye başlamıştım o ayarı fulle
  6. F

Sistemim ısınmıyor!

dalgaya vurmayın bence adamın sistemi yüke girmiyor demekki bu da gayette bi sorun
  7. F

amd driver ile ilgili

merhabalar amd softwareda ayarlar nasıl olmalı görüntü keskinleştirme gecik me önleyici vs hepsi nasıl olmalı daha önceden bu ayarları sallayıp oyun modunda kullanıyordum fakat yeteri kadar performans almadığımı farkkettim mesela ekran kartı 100 de 70 ini kullanıyor 100 fps veriyordu şimdi 1 kaç...
  8. F

BIOS'ta mouse çok yavaş hareket ediyor.

bios da dünyanın en normal olaylarından birisi herkeste öyledir ama bios da klavye kullanmanızı tavsiye ederim
  9. F

Ddu ile sildim ama kafama takilan sorular

Simdi sadece whql driver indirecegim bu kadar degil mi? Bu konulari biraz kafaya takarim da hocam.
  10. F

Ddu ile sildim ama kafama takilan sorular

Ddu ile sildim ekran kartini vs. Secip chipset surucusu duruyordur degil mi?
  11. F

Ddu ile 20.7.2 kaldirma

Ben ddu ile silmedim ama... 1595371556 Suanda soyle iki klasor bile var karsimda 1595371651 20.7.2 ve 20.4.2 adinda 2 klasor var...
  12. F

Ddu ile 20.7.2 kaldirma

O zaman ddu falan filan ugrasmaya gerek kalmiyor ki
  13. F

Ddu ile 20.7.2 kaldirma

Beyler sabah sormustum sorun olur mu diye ve suan oyunda iken 1 saniye bile olmayan anlik takilmalar oluyor ama sik bir sekilde bunun icin ddu ile 20.7.2 yi silmek istiyorum indirebilecegim bir ddu link i verebilir misiniz bir de nasil yapilacagi merakindayim aydinlatirsaniz sevinirim...
  14. F

Hangi chipset driver i indirmeliyim

Bi onda chipset yaziyormus hocaammm pardon
  15. F

Ekran karti driver indirdim ama goruntu duzelmedi

Hocam nerede olacak bulamadim
  16. F

Hangi chipset driver i indirmeliyim

Dostlar chipset driver i kisminda uc secenek var hangisini secmeliyim
  17. F

1080p ve suanda 1080p de ayarli diger cozunurluklerde sadece boyuna kisaliyor yani asagisi hala ayni o sekilde duruyor
  18. F

Evet ama olmuyor
Top Bottom