Neler Yeni

Ddu ile 20.7.2 kaldirma

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Beyler sabah sormustum sorun olur mu diye ve suan oyunda iken 1 saniye bile olmayan anlik takilmalar oluyor ama sik bir sekilde bunun icin ddu ile 20.7.2 yi silmek istiyorum indirebilecegim bir ddu link i verebilir misiniz bir de nasil yapilacagi merakindayim aydinlatirsaniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Dun kullandigim surum e gecince sorunlarim kalkar mi (dun hicbir sorun yoktu)

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Youtube da aratırsan uygulamalı bir şekilde bulursun daha iyi olur. Muhtemelen kalkar.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Denetim masası > program kaldır > AMD Radeon software fln yazar ona çift tıkla > kaldır.

Ardından WHQL imzalı sürümü alın AMD nin sitesinden tabii kart modelinize uygun olanı ve kurun.

Ardından radeon ayarlarının ayarlar sekmesinden güncellemeleri sadece önerilen olarak seçin.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denetim masası > program kaldır > AMD Radeon software fln yazar ona çift tıkla > kaldır.

Ardından WHQL imzalı sürümü alın AMD nin sitesinden tabii kart modelinize uygun olanı ve kurun.

Ardından radeon ayarlarının ayarlar sekmesinden güncellemeleri sadece önerilen olarak seçin.
O zaman ddu falan filan ugrasmaya gerek kalmiyor ki

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Tekrar kurmak istersen zaten temiz kuruluk yapar tüm driverlerı sıler kaldırmakla uğraşma

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
O zaman ddu falan filan ugrasmaya gerek kalmiyor ki
önce driverı siliyorsun program kaldırdan dediği gibi sonra ddu ile bidaha siliyorsun sonra baştan yüklüyorsun driverı. DDU farketmiyor ben önüme çıkan ilk siteden indirmiştim.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önce driverı siliyorsun program kaldırdan dediği gibi sonra ddu ile bidaha siliyorsun sonra baştan yüklüyorsun driverı. DDU farketmiyor ben önüme çıkan ilk siteden indirmiştim.
Ben ddu ile silmedim ama...

Suanda soyle iki klasor bile var karsimda

20.7.2 ve 20.4.2 adinda 2 klasor var...

Top Bottom