Arama sonuçları: *

1. FatihinFedaisiKuruMurad

Kasanın ön ve yan kısmı açılmalı mı

ben 300 tl ye iç dış yaparım kargola bi daha bana
  2. FatihinFedaisiKuruMurad

Kasanın ön ve yan kısmı açılmalı mı

kazıklamışlar 600 tl çok
  3. FatihinFedaisiKuruMurad

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

böyle şeyler de hep seni buluyo
  4. FatihinFedaisiKuruMurad

Kernel 41 hatası alıyorum yeniden

değiştir kardeşim onu da değiştir.sana 3 lü prizi bile değiştirtmişler psu eksik kalmasın belki düzelir. yalnız forumlarda çözüm diye kafa bulan çok. bi ara bir sorunun elektirik direğinden kaynaklandığını söyleyen bile olmuştu sanırım.inanan inanıyo da napsın şimdi bu adam hadi 3 lü prizi...
  5. FatihinFedaisiKuruMurad

başka bir psu ödünç alıp dene için rahat etsin.ama crash dump hatalarının bildirdiğine takılma tavsiyem.kernel power der, güçle alkalı sanırsın, sen deli gibi araştırırsın.sorun bir bakmışın bir yazılımdan ötürü çıkar, bir bakmışın ekran kartının rebailing zamanı geldiğinden çıkar.windows hata...
  6. FatihinFedaisiKuruMurad

avg driver update deneme sürümünü indirip sürücü güncellemerlini kontrol et.3 lü prizle ne alakası var anlamadım.neyse içinde kalmamış mana ile onu da tecrübe etmişin.format attıktan sonra sorun kalmıyorsa sonradan sorun ortaya aniden çıkıyorsa sorun yazlımsaldır.windows otomatik güncellemeleri...
  7. FatihinFedaisiKuruMurad

Bilgisayardan gelen yanık kokusunun kaynağı nedir?

muhtemelen yanan bişey var pc de
  8. FatihinFedaisiKuruMurad

Bilgisayarımız 1. yılını tamamlıyor ve inanılmaz yavaşladı

arka planda çalışan programları uykuya almayı dene.hızlanıyor.kardeşimin bilgisayarda 1 senede yavaşlamıştı.çünkü hemen hemen her indirdiği program oyun vs arkaplanda çalışıyordu.avg pc tuneup yükleyip uykuya aldım pprogramları şimdi açılış kapanış jet.
  9. FatihinFedaisiKuruMurad

msi afterburner ayar

hayır yok
  10. FatihinFedaisiKuruMurad

EPIC GAMES HACKLENMİŞ OLABİLİR

500 liralık gta 5 vardı yazık oldu hesaba.yeniden dağıtırmı epic gta 5
  11. FatihinFedaisiKuruMurad

YARDIM beyler bunu nasıl kapatıcam

teşekküre gerek yok kanka senin derdin benim derdim,benim derdim gene benim derdim bi işime yaradığın yok kanka
  12. FatihinFedaisiKuruMurad

YARDIM beyler bunu nasıl kapatıcam

solctrl+solshift+o
  13. FatihinFedaisiKuruMurad

(Güncellendi) AMD Adrenalin 24.2.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

ben öyle bir problem yaşamadım.sanırım sürücüler ekran kartlarına duyarlı.mesela bu driver sürümü 7000 ve 6000 üst seviye ekran kartlarında birçok sorunu düzeltmiş.bunu yaparken alt seviye ekran kartlarında bazı bozulmalara sebebiyet verebilir.mesela rx 6600 kullananların şikayetlerine bak.en...
  14. FatihinFedaisiKuruMurad

(Güncellendi) AMD Adrenalin 24.2.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

neden sorun yaşadın anlamadım.bende 24.1.1 kullanıyorum.eski driverlardan kat kat iyi.düşük fps de bile hareket bulanıklılığı vs kalmadı. gibi.şu fluid motion frames daha da gelişse stabil hale gelse daha mutlu olucam.eskisi gibi 30 fps de oynamak istiyorum.
  15. FatihinFedaisiKuruMurad

SİLİNMEYEN VİRÜS NASIL SİLİNİR ?

gözükmesi lazım winrarın içinden silme gibi bir becerisi yok virüs programının.en kestirme yolu söyliyeyim kkomple o winrarı kaldır bence ayıp olmasın burda yorum yazanlara.alay ediyormuşsun gibi geldi bizimle
  16. FatihinFedaisiKuruMurad

:) ararsan bulursun bence
  17. FatihinFedaisiKuruMurad

virüs programında gösteriyor zaten hangi program olduğu ayrıntıları göstere tıkla yeter.
  18. FatihinFedaisiKuruMurad

Unlocker.exe bu programı senelerdir kullanıyorum.slinemeyen kilitli dosyaları siliyor.güvenilir
  19. FatihinFedaisiKuruMurad

virüslü dosyayı indirdiğin günün en yakın öncesine sistem geri yükleme yap.format atman gerekmez.
  20. FatihinFedaisiKuruMurad

Windows illa 11 i güncellemek istiyor bunu kapatabiliyo muyuz?

güncelleme isteyebilir ama otomatikman güncellemez.benim öyle şu an.ne zaman windows updateye girersem anca öyle gözüküyor güncellemeler
Top Bottom