kesin çözüm olurmukiUnlocker.exe bu programı senelerdir kullanıyorum.slinemeyen kilitli dosyaları siliyor.güvenilir
teşekkürler çözüldümü silme ileÇok geçmiş olsun Hocam. 1 ay önceye kadar da benzer bir virüs yemiştim, Rkill programını indirip bir taratın. Formatsız hallettim program sayesinde.
Unlocker.exe virüslü dosyayı buluyormu yoksa benimki hedef göstermem gerekiyorUnlocker.exe bu programı senelerdir kullanıyorum.slinemeyen kilitli dosyaları siliyor.güvenilir
Hocam virüs yerlerini gösterdiği için virüsten direk kurtuldum. Fakat çoktan hesap şifrelerimi çekmişlerdi. İnstagram ,facebook gibi hesapları direk çalıyolar. Hepsinin şifresini değiştirip kurtuldum.kesin çözüm olurmuki
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler çözüldümü silme ile
bende herhangi bir hesap çalma olayı falan olmadı çok şükür 12 gündür varmış pc de herhangi bişey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor o yüzden çözüm arıyorum işteHocam virüs yerlerini gösterdiği için virüsten direk kurtuldum. Fakat çoktan hesap şifrelerimi çekmişlerdi. İnstagram ,facebook gibi hesapları direk çalıyolar. Hepsinin şifresini değiştirip kurtuldum.
Hocam unlocker.exe sadece silinnmeyen dosyayı silmeye yarar. Virüs çoktan çoğaltmıştır kendini ,benim dediğim yolu deneyin bir isterseniz.kesin çözüm olurmuki
teşekkürler çözüldümü silme ile
Unlocker.exe virüslü dosyayı buluyormu yoksa benimki hedef göstermem gerekiyor
Bende öyle düşünüyordum.Bilgisayarıma erişimim olmadığı bir süre zarfında her hesabıma girmişlerdi.bende herhangi bir hesap çalma olayı falan olmadı çok şükür 12 gündür varmış pc de herhangi bişey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor o yüzden çözüm arıyorum işte
silmiştim çünkü dosyayıvirüs burda gözüküyor ama yok
ararsan bulursun bencevirüs burda gözüküyor ama yok
silmiştim çünkü dosyayı
Gizli dosyaları göster ayarı açık mı ?virüs burda gözüküyor ama yok
silmiştim çünkü dosyayı
gösterdiği dosyaya girdim işte gözükmüyorararsan bulursun bence
açıkGizli dosyaları göster ayarı açık mı ?