Arama sonuçları: *

1. Forever

Windows 11 Spotify oyundayken değiştirdiğim şarkıyı göremiyorum

Windows 10 kullanırken bir oyun veya başka bir şey yaparken sol üste değiştirdiğim şarkıyı vb. görebiliyordum. Windows 11 geçtikten sonra göremiyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  2. Forever

Windows 11 kurulur mu?

Şu anda Windows 11 resmi olarak çıkış yaptı mı? Güncellersem problemlerle karşılaşır mıyım?
  3. Forever

İnternetten İsdone.dll dosyası indirsek sorun olur mu?

Bilgisayara ne indirmek istesem isteyeyim İsdone.dll hata veriyor internetten indirsem sorun olur mu? Başka türlü bu hatayı çözebilir miyim?
  4. Forever

COD Warzone oynarken Mavi Ekran hatası alıyorum

CoD Warzone oynarken mavi ekran hatası aldım. Sonra yine girmeye çalıştım ama bu sefer oyuna girmeden PC mavi ekran vermeye başladı. Minidump dosyalarını bulamıyorum. 3 defa mavi ekran hatası aldım. Ama hiçbirinde minidump dosyası oluşmadı. Hatanın adı" KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR" bu hatayı...
  5. Forever

Minidump dosyamı bulamıyorum

Az önce mavi ekran yedim Minidump klasörünü bulamıyorum. Her yere her dosyaya baktım ama Minidump dosyasını bulamadım başka türlü bulma şansım var mı?
  6. Forever

PCI Aygıtları güncellenir?

Sürücüleri otomatik güncelleye basıyorum ama olmuyor başka türlü nasıl güncelleyebilirim?
  7. Forever

Dosya uzantsını eski haline nasıl döndürürüm?

Ben dosya uzantısını değiştirdim ama şu anlık işim bitti ve dosya uzantısını eski haline getirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Dosya uzantısı '' . JSON''
  8. Forever

X360ce Detroit become human' da çalışır mı?

Ama gamepad tuşlarını algılamıyor. Benim Gamepad 10 TL 'LİK bir şey o yüzden algılamıyor sanırım.
  9. Forever

10. Forever

Çözüldü✓ Görev yöneticisindeki değişik adlı programlar

Görev yöneticisinde dolaşırken 2 tane değişik isimli uygulama gözüme çarptı bunlar virüs olabilir mi? Birinin adı oo2reck.exe diğerinin ki ise CLS-srep_x64.exe
  11. Forever

Ses düzeyi karştırıcı garip uygulama.

Arkadaşalar Windows yazan şey Windows uygulaması mı yoksa başka bir şey olabilir mi?
  12. Forever

MSI Afterburner hata veriyor

Hayır, açtığımda değerleri göstermiyor.
  13. Forever

MSI Afterburner hata veriyor

MSI Afterburner'i açınca böyle bir hata veriyor, sistemi yeniden başlattım ama hata vermeye devam ediyor. Sorun ne kaynaklı olabilir?
  14. Forever

Bu hata nedir ve nasıl çözülebilir?

Hocam güncellenmesi gerekiyormuş hallettdim. Teşekkür ederim.
  15. Forever

Düzelltim şimdi, koymayı unutmuşum.
  16. Forever

Bilgisayarı az önce açtım ve bu hatayı aldım. Ayrıca Spotify'da açılmıyor. Bu hatanın nedir ve çözümü var mıdır?
  17. Forever

Fanları elle döndürmek statik elektirik yaratır mı?

Fanları fırçayla temizlerken fırça ve elimle döndürdüm bu statik elektirik yaratır mı?
  18. Forever

Sistem başlangıçta hata verdi

Sistemi açtım ve bu hata ile karşılaştım bu hata ne anlama geliyor?
Top Bottom