Forever 80+ Bronze Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 756 Reaksiyon skoru 348 14 Şubat 2021 #1 MSI Afterburner'i açınca böyle bir hata veriyor, sistemi yeniden başlattım ama hata vermeye devam ediyor. Sorun ne kaynaklı olabilir? Ekler RivaTunerStatisticsServer 14.02.2021 15_46_19.png 4.1 KB · Hit: 44
MSI Afterburner'i açınca böyle bir hata veriyor, sistemi yeniden başlattım ama hata vermeye devam ediyor. Sorun ne kaynaklı olabilir?
kadiks 80+ Gold Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 7,889 En İyi Cevap 10 Reaksiyon skoru 6,222 14 Şubat 2021 #2 Forever yazmış: MSI Afterburner'i açınca böyle bir hata veriyor, sistemi yeniden başlattım ama hata vermeye devam ediyor. Sorun ne kaynaklı olabilir? Devamı için tıklayın... Tamam tuşuna bastıktan sonra msı afterburner değerleri vermeye devam ediyor diye biliyorum?
Forever yazmış: MSI Afterburner'i açınca böyle bir hata veriyor, sistemi yeniden başlattım ama hata vermeye devam ediyor. Sorun ne kaynaklı olabilir? Devamı için tıklayın... Tamam tuşuna bastıktan sonra msı afterburner değerleri vermeye devam ediyor diye biliyorum?
Forever 80+ Bronze Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 756 Reaksiyon skoru 348 14 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kadiks yazmış: Tamam tuşuna bastıktan sonra msı afterburner değerleri vermeye devam ediyor diye biliyorum? Devamı için tıklayın... Hayır, açtığımda değerleri göstermiyor.
kadiks yazmış: Tamam tuşuna bastıktan sonra msı afterburner değerleri vermeye devam ediyor diye biliyorum? Devamı için tıklayın... Hayır, açtığımda değerleri göstermiyor.