Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ Monitörüm belirli aralıklarla kapanıp açılıyor.

Sorunu çözdüm. Ekranda statik elektrik varmış. Güç bağlantısı dahil olmak üzere tüm bağlantılarını söktüm. Güç tuşuna 1 dakika basılı tuttum. Sonrasında düzeldi.
  2. F

Hocam yok ya kablo değiştirdim yine aynı sonuç. Oyunlarda yapıyor sadece bunu
  3. F

120hz alınca monitör komple gitti. Sürekli sürekli git gel yaptı. 165aldim tekrar şuanlık iyi gibi 1732177059 Denemedim ama devam ederse deneyecegim
  4. F

laptop 144hz. monitörde ise 165hz var 120hz var. 120 de bir deneyim bakalım olacak mı
  5. F

Arkadaşlar legion y27-30 monitörüm var. Bu ekranı laptopa bağlayıp ana ekran olarak bunu kullanıyorum. Ama son zamanlarda düzenli olmayan aralıklarla monitör güç kesiyor. Yani 2-3sn boyunca görüntü ses gidip geliyor. Ve bu sürekli tekrarlıyor. Ekran kartını ve monitörün sürücülerini de...
  6. F

Erişim izin reddedildi hatası alıyorum.

Görüldüğü üzere kendi bilgisayarımda bu hatayı alıyorum. C ve D olmak üzere 2 ayrı m.2ssd var. Windows C de kurulu. D depolama biriminde bazı klasörlere erişmek istediğim de bu hatayı alıyorum
  7. F

MSI smart fix (dolandırıcılar)rezaleti

Bende Asus laptobu gönderecektim. İnternete direkt Asus teknik servis yazdım. Sonra bir numarayı aradım. Marka model istenildi. Sonra iyice araştırdım yorumları okudum. İşte çok ücret isteniyor. Yaptirmayinca da 750tl servis arıza tespit ücreti alınıyor gibi şeyler görmüştüm. Sonrasında...
  8. F

CPU 60°C bile maksimum fan açıyor

Fan hizlari böyle yavaş yavaş değilde bir anda 2-3sn maks da sonra aniden duruyor. Hani rutin ve normal bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bios da her ayara baktım. Fan ile alakalı bir durum göremedim maalesef ya
  9. F

CPU 60°C bile maksimum fan açıyor

Laptop ortalama 3.5 yıllık. intel 1005g1, 8gb ram ve m2ssd mevcut. Sık sık fan temizliği yapıyorum. Laptobun ısınma problemi yok ancak bir anda fan maksimum RPM de dönüyor ve çok ses çıkarıyor. Belki biraz garip tabir olacak ama ara gaz verir gibi vın vın vın diye 2sn maksimum da çalışıyor sonra...
  10. F

Laptop açılışta "Casper" yazısında kalıyor.

Bu işlemler garanti kapsamini öldürür mü?
  11. F

Laptop açılışta "Casper" yazısında kalıyor.

Nirvana C370 model laptop var. Güç tuşuna basıyorum. Casper yazisi geliyor ve o şekilde kalıyor. Bios'a girip format atmaya çalışıyorum. Ancak f2 F10 f12 del tuşlarına tek tek denedigim halde bios ekrani bile gelmiyor. Dosya Ekleri 1709122339
  12. F

Monitör servisten geldi bir sıkıntı var mı?

Aşağıdaki arıza sebebi ile servise gönderdim. Garantili üründü 19gunluk tamir süresinden sonra geldi. Ben şehir dışındayım. Sizce bir problem var mı? Bana çok fazla ışık sızması var gibi geldi. Urun ekran özellikleri aşağıda
  13. F

Ekrandaki çizgi garanti kapsamına girer mi?

ordan sonuç elde ediliyor mu ? uzun iş evet doğru ama yine de sonuç elde ediliyorsa
  14. F

Açıkcası byfix diye bir garanti ile çalışıyorlar ve şikayetvar da çok fazla olumsuz yorum var. Kullanıcı kaynaklı diyip bir ton para isteyip üstüne siz yapılmayacağını söylediğiniz vakitte 800tl ücret alıyorlarmış.
  15. F

Göründüğü gibi ekran da böyle bir çizgi oluştu. Laptobu dün gece kapattım sabah uyanıp açtığımda bu şekildeydi. Ekranda herhangi bir darbe çizgi mevcut değil. Ürünü 2023Nisan da aldım. Daha garanti kapsamında ASUS garantiyi arayıp arıza kaydı oluşturdum. Başına bu veya buna benzer bir olay gelen...
  16. F

Steam ile Epic arasında neden indirme hızı farkı var

https://shiftdelete.net/epic-games-indirme-hizi-artirma
  17. F

Bu internetteki hızlandırma şeyleri işe yarıyor mu acaba
  18. F

Hep olan bir şey mi bilmiyiyorum ama x10a yakın indirme hızı farkı var sebebi ne olabilir sizce ve çözümü var mı ?
  19. F

Windows7 Wifi driver sorunu

O şekilde yaptım bütün gelen güncellemeleri de yaptım ama Wifi yine de yok. Aygıt yöneticisinden > Diğer Aygıtlar > Ağ denetleyicisi ve Ethernet Denetleyicisi kısımlar da ünlem var. Onları kaldırıyorum. Tekrar sürücüleri yükle diyorum ama sürücü bulamıyorum. Nasıl manuel olarak acaba wifi...
Top Bottom