Neler Yeni

Ekrandaki çizgi garanti kapsamına girer mi?

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
Göründüğü gibi ekran da böyle bir çizgi oluştu. Laptobu dün gece kapattım sabah uyanıp açtığımda bu şekildeydi. Ekranda herhangi bir darbe çizgi mevcut değil. Ürünü 2023Nisan da aldım. Daha garanti kapsamında ASUS garantiyi arayıp arıza kaydı oluşturdum. Başına bu veya buna benzer bir olay gelen var mı? Eğer garanti kabul etmezse ne yapmam gerek çünkü sorun benden kaynaklı değil. Ayrıca böyle bir durum neden durduk yere gelir ki? Ekran kartında mı diye problem uhd ve rtx3050 de ayrı ayrı görüntü aldım yine aynı problem yazılımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama donanımsal ise neden böyle bir şey olsun. Teşekkürler.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-01-15 at 14.02.38.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-15 at 14.02.38.jpeg
    58 KB · Hit: 165

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Göründüğü gibi ekran da böyle bir çizgi oluştu. Laptobu dün gece kapattım sabah uyanıp açtığımda bu şekildeydi. Ekranda herhangi bir darbe çizgi mevcut değil. Ürünü 2023Nisan da aldım. Daha garanti kapsamında ASUS garantiyi arayıp arıza kaydı oluşturdum. Başına bu veya buna benzer bir olay gelen var mı? Eğer garanti kabul etmezse ne yapmam gerek çünkü sorun benden kaynaklı değil. Ayrıca böyle bir durum neden durduk yere gelir ki? Ekran kartında mı diye problem uhd ve rtx3050 de ayrı ayrı görüntü aldım yine aynı problem yazılımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama donanımsal ise neden böyle bir şey olsun. Teşekkürler.
Aniden böyle şeyler olabilir ve garanti kapsamına da rahatlıkla girer.

Nyzax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe
Discord
efewayne
Garanti kapsamına kesinlikle girer.

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkcası byfix diye bir garanti ile çalışıyorlar ve şikayetvar da çok fazla olumsuz yorum var. Kullanıcı kaynaklı diyip bir ton para isteyip üstüne siz yapılmayacağını söylediğiniz vakitte 800tl ücret alıyorlarmış.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Açıkcası byfix diye bir garanti ile çalışıyorlar ve şikayetvar da çok fazla olumsuz yorum var. Kullanıcı kaynaklı diyip bir ton para isteyip üstüne siz yapılmayacağını söylediğiniz vakitte 800tl ücret alıyorlarmış.
Çözüm uzun sürüyor ama basit. THH ye gitmek.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
ordan sonuç elde ediliyor mu ? uzun iş evet doğru ama yine de sonuç elde ediliyorsa
Senin hatan olmayan bir şey yüzünden marka saçma sapan triplere girip yardımcı olmazsa işini çözebileceğin tek yer orasıdır. Ortalama bir dava 6 ay sürer ama çok yüksek ihtimalle kazanırsın. Tüketici hakem heyeti her zaman tüketicinin tarafındadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,294
Üyeler
167,460
Son üye
burak852
Top Bottom