Arama sonuçları: *

1. F

bilgisayarım kapandı açılmıyor

Çok teşekkürler hocam şuan bir sıkıntı yok inşallah olmaz baya korkmuştum gaming gene felan yazdım iyikide ekran kartını vermemişim telefonu prize takmıştım şarj dolmadı 3 lü prizi değiştirdim düzeldi 1696960547 Karelerin çıkması prizden kaynaklı olabilirmi hocam 2-3 haftadır kare kare şeyler...
  2. F

priz topraklı hocam diğer odada denedim orda çalıştı bende evdeki diğer prizi aldım o oldu şuanlık ama ekranda kare çizgiler çıkar diye korkuyorum hala ekran kartında sıkıntı olabileceği ihtimali var
  3. F

Hocam 3 lü prizi değiştirdim açıldı bilgisayar sıkıntı ondaymış
  4. F

Tamam hocam çok teşekkür ederim sonucu paylaşacağım sizlerle
  5. F

Gaming gen tr den 2 yıl garantileri var diye biliyorum 1696887874 Çok teşekkür ederim hocam sorun ekran kartında muhtemelen chipset arızası yedi
  6. F

Tamam hocam çok teşekkür ederim 11 y felan oldu yenisini verirlermiki ekran kartınin
  7. F

bilgisayarciya götürsem olurmu hocam
  8. F

Hocam ekran kartında sorun diyolar ama ekran kartım hep sağlandı alalı 10 ay oldu bilgisayari testte yapıp attım buraya her şey normal çıktı işlemci sıcaklığı yüksekti sadece 5-6 ay öncede error verdi bilgisayar ama şimdi hiç açılmıyor ne yapicam 1696887406 Hocam deneyebilicegim sistem yok...
  9. F

Evet hocam gorseldeki gibi ama benimki bunun kadar fazla değil daha az kare cikiyo ve 1-2 saniyeligine çıkıp gidiyordu 1696887069 Anakart hiç ışık vermedi denedim hocam
  10. F

Parçaları geri taktım takılı ikende deneyebiliyormuyum
  11. F

TM hocam çekiyorum hemen sizce neden böyle oldu önceki konuyla alakasi varmı bakabilirmisiniz
  12. F

Parçalara beraber çeksem anlarmisiniz hocam sadece kasadan goruntusunu 1696886271 Olmadı hocam
  13. F

Ne yapmam gerek bide ilk başta monitör kapandı geri geldi açıldı sonra kasada gitti şimdi hiç acilmiyor 1696885892 TM hocam kontorl ediyorum
  14. F

Hocam işlemcim yük altında 97 derecelerde ama 2-3 doğru düzgün oyun oyun oynamıyorum 70 lerde olması gerek güç kablosu da hep normal di 1696885725 Tamamdır hocam bakacağım bilgisayardan pek anlamıyorum içini açarak anlamayabilirim sorun varmı diye
  15. F

Evet hocam buydu şimdide demin bilgisayar kapandı açılmıyor ne yapicam
  16. F

Birden bire bilgisayarım kapandı herşeyi yaptım açılmıyor fişler takalı taktım çıkardım düzelmiyor neden böyle oluyo 2-3 hafta önceden beride bilgisayarımda kare gibi çizgiler cikiyodu önceki konuya atmistim resmini yardım edebilirmisiniz
  17. F

Fps çok iyi ama oyunlar akıcı değil

Hocam hangisi regülatörü aldınız link atarmısınız
  18. F

Fps çok iyi ama oyunlar akıcı değil

Nasıl yani bende biliyordumda onu elektirik tesisatımı sorunun çözdülmüü elektirikcimi çağırdın?
  19. F

Valorant ara sıra drop sorunu

T Tamam hocam çok sağolun
  20. F

Oyundan çıkınca mavi ekran hatası alıyorum

Rapor etden en iyi cevap yazıyor :D
Top Bottom