Arama sonuçları: *

1. Foxt

1660 super fiyat tavsiyesi

??
  2. Foxt

Toplama Bi̇lgi̇sayar Görüntü Gelmi̇yor

Ekran kartına doğru güç gidişi var mı?, eğer işlemcinde dahili bir ekran kartı varsa kartı söküp sistemi çalıştırmayı deneyebilir misin?
  3. Foxt

bilgisayarım left 4 dead 1 ve 2 yüksek ayarlarda oynatırmı

https://www.pcgamebenchmark.com/left-4-dead-2-system-requirements Burdan bakabilirsin
  4. Foxt

Oyunda Haraket ederken bulanıklaşma oluyo

motion blur ayarını oyundan veya ekran kartı ayarlarından kapatman gerekiyor dostum <3
  5. Foxt

Yeni sistem topladım help

Rica ederim hocam. :peepokalp:
  6. Foxt

Hocam bildiğim başka bir çözüm kalmadı, Eğer tamir ettirmek isterseniz şehrinizde olabilir bu tür yerler.
  7. Foxt

TVden HDMİ çıkışını seçip ekran kartına bağladıktan sonra tekrar dener misin? :peepokalp:
  8. Foxt

Ekran kartına bağlaman gerekiyor, F serisi işlemcilerde harici ekran kartı bulunmamakta görüntü almak için ekran kartına bağlaman lazım. 1629149817 Ayrıca hangi kablo ile bağlıyorsan monitörden girişi seçmelisin.
  9. Foxt

Görüntüyü anakarttan mı alıyorsun?
  10. Foxt

Bilgisayarım Valorant'ta Drop Yiyor

Muhtemelen sebebi işlemci hocam. İşlemciyi değiştirmenizde fayda var. :peepokalp:
  11. Foxt

Ekran Kartım Eskisi Gibi Çalışmıyor

Hocam en iyisi siz servise yollayın, en mantıklı çözüm o.
  12. Foxt

Hocam Asus'un hangi modeli olduğunu söyler iseniz yardımcı olabilirim :)
  13. Foxt

Servise yollamanda fayda var. Laptop modelin nedir?
  14. Foxt

Ciddi anlamda fazla değil mi?
  15. Foxt

Laptoplarda genel olarak bir sorun bu. arkadaşımın kullandığı laptop 1-2 yıl önce CSGO'da 100-200 Fps verirken şuanda 30-40 zorluyor. Isınmadan dolayı olabilir, Servise yollayıp temizletebilirsiniz yada kendiniz temizleyebilirsiniz :peepokalp: :peepokalp: Not; Temizlik sırasında dikkatli olun.
  16. Foxt

MONİTÖRÜM 144 HZ AMA 120 HZ OLARAK KULABİLİYORUM

HDMI kablosu kullandığın için 120Hz kullanıyorsun, Display Port kablosu alırsan 144 Hz kullanabilirsin. :peepokalp: :peepokalp:
  17. Foxt

Sistemim kaç para eder

Dostum satacağın fiyatı bilmiyorum fakat üstüne 1000 lira koyarak güzel bir sistem asla alamazsın :(
  18. Foxt

NOVA-10400F Alınır mı ?

COD warzone Optimizasyonu çöp olan, grafik yönünden bir çok sıkıntısı bulunan bir oyun. :D
  19. Foxt

NOVA-10400F Alınır mı ?

sence kötü mü :D
  20. Foxt

NOVA-10400F Alınır mı ?

Neredeyse aynı ozelliklere sahip bir sistem var elimde Cod warzone da 90 70 arası fps alıyorum. (orta ayarlarda)
Top Bottom