Neler Yeni

MONİTÖRÜM 144 HZ AMA 120 HZ OLARAK KULABİLİYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Ali
Bilgisayarı yeni aldım ve bilgisayara ilgisi olan birine kurulumunu yaptırdım. Monitörü 120 Hz yaparsam daha fazla uzun ömürlü olabileceğini söyledi o yüzden 120 hz yaptı ama ben bazen oynadığım oyunlar için 144 hz yapmak istiyorum ama "Görüntü Ayarları > Gelişmiş Görüntü Ayarları > Ekran 1 için Görüntü Bağdaştırıcı Özellikleri > Monitör" dediğimde en fazla 120 hz çıkıyor nasıl 144 hz yapabilirim ?

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Monitör ve kablo modeli nedir? 144 Hz'den 120'ye çekmeniz ömür konusunda neredeyse hiç bir fark yaratmayacaktır rahatlıkla 144 kullanabilirsiniz.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Bilgisayarı yeni aldım ve bilgisayara ilgisi olan birine kurulumunu yaptırdım. Monitörü 120 Hz yaparsam daha fazla uzun ömürlü olabileceğini söyledi o yüzden 120 hz yaptı ama ben bazen oynadığım oyunlar için 144 hz yapmak istiyorum ama "Görüntü Ayarları > Gelişmiş Görüntü Ayarları > Ekran 1 için Görüntü Bağdaştırıcı Özellikleri > Monitör" dediğimde en fazla 120 hz çıkıyor nasıl 144 hz yapabilirim ?
HDMI kablosu kullandığın için 120Hz kullanıyorsun, Display Port kablosu alırsan 144 Hz kullanabilirsin. :peepokalp: :peepokalp:

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
NVIDIA kart mı kullanıyorsunuz?
Öyleyse NVIDIA Denetim masasına girip çözünürlük değiştirme gibi bir ayar olması lazım, oranın fotoğrafını atın.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Eğer elindeki hdmi eski ise maksimum 120hz'e kadar destekliyor hdmi 1.4(?) yada dp kablosu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör ve kablo modeli nedir? 144 Hz'den 120'ye çekmeniz ömür konusunda neredeyse hiç bir fark yaratmayacaktır rahatlıkla 144 kullanabilirsiniz.
Monitörüm ViewSonic , kablo ise HDMI 2.0
Mesaj otomatik birleştirildi:

NVIDIA kart mı kullanıyorsunuz?
Öyleyse NVIDIA Denetim masasına girip çözünürlük değiştirme gibi bir ayar olması lazım, oranın fotoğrafını atın.
AMD kullanıyorum

Top Bottom