Arama sonuçları: *

1. FunnFrell

Sistem Topladım Fakat Parçalar birbiriyle uyumlu mu?

Hacılar 26 27 ye monitör dahil bı sistem varmı i öneri
  2. FunnFrell

OLMAZ OLSUN İTOPYA VE TEKNİK SERVİSİ

Hocam kendiniz format atıp denermisiniz,bios güncellemesi yapın birde varsa
  3. FunnFrell

Nvidia 466.27 sürüm sürücü sorunu

ÇÖZÜLDÜ ! Kartı dikey koymak için holder aparayı için kullandığım PCI uzatma kablosunda arıza oluşmuş.Bu nedenle iletişim sorunu yapıyordu büyük ihtimalle kartı kurtardık şükür :)
  4. FunnFrell

malesef olmadı dch sürümünüde kurdum ama nafile sanırım karta sorun var :(
  5. FunnFrell

evet bakalım deniyorum,aklınızda bulunsun eğer tekrar karşılaşırsanız sürücüyü ddu programı ile kaldırın baştan aşağı temizliyor formata gerek kalmaz 1620976427 evet tamda öyle :) ama bu hata geçmezse kartta sorun olduğununda işareti olabiliyor :) 1620976451 vallahi anlamadım inşallah kartta...
  6. FunnFrell

bende şuan eski bir sürücü kurmayı deniyorum bakalım
  7. FunnFrell

Nvidia 466.27 sürüm sürücülerini kullanıp,sesi hoparlöre verince hışırtı sesde kasma yavaşlama sorunu yaşayan varmı ? Aynı zamanda bilgisayar bazen siyah ekrana geçip görüntü gitmesi yaşayıp ekran kartının fanlarının dönemye başlayıp bi süre sonra bilgisayarın reset atma durumunu yaşayan varmı...
  8. FunnFrell

Yeni Toplanan Sistem Görüntü Vermiyor Acil YARDIM

Dediğim gibi olabilir eğer şansınız yoksa başka monitörde denemeye bekleyin monitörü yine olmazsa desteğe başvurun.
  9. FunnFrell

Televizyondan kaynaklı olabilir.Geçenlerde başıma geldi arkadaşımızın sisteminde bios güncellemesi yaptık ve elindeki viewsonic 1 ms 144 hz 24" monitöre görüntü gelmedi.Yani böyel birşeyi ilk defa gördüm bende götürdüm büyük lcd televizyona taktım.Monitörde nasıl bir teknoloji varsa anakarttan...
  10. FunnFrell

Bir anormallik yok gibi,parçaları tek tek söküp baştan aşşağı bir kontrol etmenizi tavsiye ederim.Parça değişikliği imkanınız varsa ekran kartı vs değiştirin. Eğer hiç bir anormallik yoksa ve her şey normalse sistemi aldığınız yere başvuru yapabilirsiniz.
  11. FunnFrell

Sistem hazırmı geldi yoksa sizmi topladınız.Sistemin bir fotoğrafını alırsak daha güzel olur.
  12. FunnFrell

İşlemci-Ekran kartı uyumu

Evet böyle bir şey var ama uğraştığınıza deyeceğini zannetmiyorum.Pekte performanslı olmaz sanırım.
  13. FunnFrell

Kabloyu doğru taktığınıza eminseniz ( ekran kartı üzerindeki portlara ) eğer bilginiz var ise ekran kartını ve ramları söküp üzerinde kalmış olabilecek statik elektiriği alıp denermisiniz.
  14. FunnFrell

Kasam sallanınca reset atıyor

Rica etsem aşşağıdaki seçeneklere bir göz atarmısınız; *Başka bir prizde denemek. *Kasa içerisindeki ram,güç girişlerini vb. yapıtları kontrol edermisiniz. *Kasanızın arkadasındaki usb sokatlerinin bağlantısını kesip denemeniz.
  15. FunnFrell

Kasam sallanınca reset atıyor

Kasanızda kısadevre veya güç kaynağı kablosunda temazsızlık olabilir.Kasanızın arkasındaki güç kaynağının kablosunu değiştirme şansınız var bir deneyin yoksa kablonun soketine tam olarak oturup oturmadığını kontrol edebilirsiniz.
  16. FunnFrell

Bilgisayarım verdiğim fiyata göre düşük fps alıyor

Aldığınız fps değerlerini yazzarsanız yardımcı olmaya çalışalım. Eğerki normal değil ise dirver güncellemelerini kontrol ediniz.
  17. FunnFrell

OYUN OYNARKEN BİLGİSAYARIM KAPANIYOR

Everest ve rampagenin powerlerinde genel sorun sanırım bu.Ürün yeteri kadar verimli çalışmıyor.Bendede everest 600w vardı 1 aylıkken dalgalanma yapmaya başladı gönderdim değişim yapıldı tekrar yollandı. Fakat tabi sorun başka bir donanımdanda kaynaklı olabilir. Size önerim önce başka bir prizde...
Top Bottom