Neler Yeni

Yeni Toplanan Sistem Görüntü Vermiyor Acil YARDIM

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Ekran kartını çıkartıp anakarttaki görüntü portundan görüntü alıp BIOS'a girin.
Bilgisayarın görüntüyü hangi porttan vereceğini seçtiğiniz bir seçenek var, onu değiştirdiğinizde sorun düzelir büyük ihtimalle, bu seçeneğin yeri biostan biosa değiştiği için tarif edemeyeceğim.
(Eğer ekran kartını çıkartıp anakarttan görüntü alabilirseniz sorununuz budur, eğer anakarttaki port da görüntü vermiyorsa başka bir sorun var demektir. Ayrıca bu yöntem ile görüntü alabilirseniz tek sorun ayarda değil, ekran kartında da olabilir.)
?

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir anormallik yok gibi,parçaları tek tek söküp baştan aşşağı bir kontrol etmenizi tavsiye ederim.Parça değişikliği imkanınız varsa ekran kartı vs değiştirin.

Eğer hiç bir anormallik yoksa ve her şey normalse sistemi aldığınız yere başvuru yapabilirsiniz.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Denedik olmadı.

Bir anormallik yok gibi,parçaları tek tek söküp baştan aşşağı bir kontrol etmenizi tavsiye ederim.Parça değişikliği imkanınız varsa ekran kartı vs değiştirin.

Eğer hiç bir anormallik yoksa ve her şey normalse sistemi aldığınız yere başvuru yapabilirsiniz.
Sistemi kendimiz topladık parça parça.

G.P.U

80+ Silver
i5 10400f
rog rtx 2060 oc
b460m pro
500gb a2000 ssd
corsair 2x8 3000mhz cl15 ram
delta RGB 650 watt

Sistemdeki fanlar RGB vs. çalışıyor ancak hiç bir görüntü gelmiyor, acil yardım!

LG 4k 70'' televizyona bağladık halen görüntü gelmiyor bir başka televizyona bağladık yine görüntü gelmiyor.
Kabloyu heyecanlanıp yanlış yere takmadıysanız bi tamirciye gidebilirsiniz

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Denedik olmadı.

Sistemi kendimiz topladık parça parça.
Televizyondan kaynaklı olabilir.Geçenlerde başıma geldi arkadaşımızın sisteminde bios güncellemesi yaptık ve elindeki viewsonic 1 ms 144 hz 24" monitöre görüntü gelmedi.Yani böyel birşeyi ilk defa gördüm bende götürdüm büyük lcd televizyona taktım.Monitörde nasıl bir teknoloji varsa anakarttan cms yi kapatınca görüntü geliyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Televizyondan kaynaklı olabilir.Geçenlerde başıma geldi arkadaşımızın sisteminde bios güncellemesi yaptık ve elindeki viewsonic 1 ms 144 hz 24" monitöre görüntü gelmedi.Yani böyel birşeyi ilk defa gördüm bende götürdüm büyük lcd televizyona taktım.Monitörde nasıl bir teknoloji varsa anakarttan cms yi kapatınca görüntü geliyor.
Daha monitör gelmedi evde boşta sadece televizyon var lg 4k 70'' televizyonda da görüntü gelmedi.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Daha monitör gelmedi evde boşta sadece televizyon var lg 4k 70'' televizyonda da görüntü gelmedi.
TV'den görüntü girişi olarak hdmi yi veya dp yi (hangisini kullanıyorsanız artık) seçtiğinize emin misiniz ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
BIOS sıfırlamayı denedin mi?
Screenshot_80.png

"JBAT1" de bulunan 2 pine tornavida ucu ile dokunmanız gerek.
Bilgisayarınız kapalı, güç kaynağınız açık olmalı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Aynısı 2 gün önce bana oldu fanlar çalışıyordu her şey düzgünce takılıydı ama ekran klavye mouse hiçbirisine güç gelmiyordu. Gittim bilgisayarcıya adam parçaları takıp çıkardı başka sistemde denedi yine çıkartı taktı derken çalıştı en son . Statik elektriklenme olmuş dedi kasanda

Top Bottom