Arama sonuçları: *

1. Furkan Yurtlu

masaüstü Arkaplan siliniyor kendiliğinden

Arkadaşlar iki gün önce bir güncelleme yaptım sonra bilgisayarı açınca arkaplan bir anda gitti geri aynı resmi koydum sonra resmi sildim yenile yapınca gidiyor siyah oluyor sonra masaüstü uygulamalarının üstüne gelince arka plan yavas yavas yükleniyor driverler güncel daha önceden yoktu bi anda...
  2. Furkan Yurtlu

Çözüldü✓ Fare imlecini takip eden mavi çizgi arızadı

Youtubeye gir rastgele video aç izlerken fareyi videonun üstüne getir rgx modu açılıyor ona tıkla A|B yazan şeyin üstüne bas kapanıyor 1705180535 Youtubeye gir rastgele video aç izlerken fareyi videonun üstüne getir rgx modu açılıyor ona tıkla A|B yazan şeyin üstüne bas kapanıyor
  3. Furkan Yurtlu

Çözüldü✓ Pcde yüksek grafiklerde oyun oynayınca reset atıyor.

aynı sorun benim bilgisayarımda da vardı sistem gereksinimlerim msı gaming x 1080ti ryzen 5 3600 2x8 3200 mhz ram falan 550 80+psu vardı yetmiyordu değiştirdim 750watt 85+ aldım sorun düzeldi sen 3060ti 5600 kullanıyorsun öyle düşün değiş bence ama değişmeden önce ramları tek tek dene o da...
  4. Furkan Yurtlu

Çözüldü✓ Fare imlecini takip eden mavi çizgi arızadı

Uzakta olduğum için kardeşim arayıp söyledi acaba sorun ne olabilir videoyu ek e bırakıcam mouse imlecini nereye oynatsa orada o çizgi oluyor
  5. Furkan Yurtlu

Fps Drop yiyorum yardım eder misiniz

o ayar yok onun yerine harici kullan var o açık zaten
  6. Furkan Yurtlu

Fps Drop yiyorum yardım eder misiniz

arkadaşlar Abdullah abinin tavsiye ettiği nitro 5 i aldım 3070ti ekran kartı 6800h işlemci 32 gb 4800mhz ram var csgo da drop yiyorum konuşma tuşuna basınca neden olabilir yalnız ayrık gpu da kullanıyorum yoksa amd ekran kartını kullanınca 20 fps veriyor ve mecburi şarjda kullanmam lazım yoksa...
  7. Furkan Yurtlu

Ryzen 7 3800X + RTX 3070 sisteme kaç watt psu almalıyım?

5600x alabilirsin 3800x yerine 5800x in fiyatları düşükse ona da bakabilirsin
  8. Furkan Yurtlu

Çözüldü✓ 1080p Monitör - 3060ti ?

Okey ben yanlış anladım
  9. Furkan Yurtlu

benim bilidiğim Darboğaz olmasın diye ekran kartı kullanımı işlemcidrn daha fazla olması gerekir ama sen ikiside aynı olsun istyosun
  10. Furkan Yurtlu

Dostum 2 k monitör alsan sorun geçer ama işlemcini neden %100 yük altında olsun onu anlamadım
  11. Furkan Yurtlu

Airpod u nasıl şarj ederim ?

Arkadaşlar kutusu tamamen yok oldu kırıldı ezildi airpods kaç tı bilmiyorum hediye gelmişti şimdi kutusu yok nasıl şarj ederim 2 tane kulaklık kaldı elimde
  12. Furkan Yurtlu

Görüntü kesilmesi sorunu

İlkten başka kablo başka monitör dene baktın kablonda yada monitöründe sorun varsa başka yollara baş vur ama bence de dönüştürücüyle alakalı ama dediğim gibi başka ekipmanlarınıda değerlendir bak yani neyde arıza var
  13. Furkan Yurtlu

GTA 5 ESC'de iken Fps'in düşmesi

Kanka genel sorun o bende de oluyor korkma yani
  14. Furkan Yurtlu

Ekran kartı işlemci falan güzelmi oyun oynatırmı

kanka ekran kartı olarak bence corsair 2x8 3200 güzel ama ram olarak asus 1650 oc güzel deil ya daha kaliteli bi ram al sen ldkasldas daskd ( güzel sistem ) 1607280323 anakart değiş ama
  15. Furkan Yurtlu

Bilgisayar toplama mavi ekran

parçaların sıfır ama işlemcinin pinleri yamuk ise neden geri göndermiyorsun ki onu anlamadım
  16. Furkan Yurtlu

Bu ürün 1080p de sorun yaşatır mı?

Çok para brn 13 tl ye almıstım
  17. Furkan Yurtlu

Bilgisayarımı ilkkez açtım yapmam gerekenler nedir?

Monitör freesync ama ekran kartım nvidia burdan freesync yi nasıl G-sync ye çeviricem teknopat bişiler anlattı ama DP kablosu gerekiyomuş güncelleme falan dendi ama anlamadım pek biliyorsanız anltırmısınız ?
  18. Furkan Yurtlu

Arkadaşlar bu dosya nedir bakarmısınız ?

sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor o ne demek acaba
Top Bottom