Arama sonuçları: *

1. F

Mavi Ekran PC açılmıyor yardım edin

https://4ddig.tenorshare.com/tr/hard-drive/how-to-fix-external-hard-drive-io-error.html Burda çözüm yazıyor olması lazım bir bak istersen
  2. F

Mavi Ekran İş bilgisayarım aniden kapandı açılmıyor.

Tam çalışmanın ortasında bilgisayar birden kapandı tekrar açmaya çalıştığımda kasadan biri uzun diğeri çok daha uzun iki ses geliyor sorun ne olabilir?
  3. F

Bilgisayarım birden kapanıp açılmaya başladı şimdi açılmıyor.

Arkadaşlar geçtiğimiz gece bilgisayaraım kendini birden resetledi ve bi sğre kendi kendine aç-kapa yapmaya başladı müdahale edemediğim için fişi çekmek zorunda kaldım şuan açılmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Not: Fişi taktığımda kasaya elektirik geliyor ama açılmıyor.
  4. F

Ryzen 5 3600 + Rtx 3060 ti darboğaz yapar mı?

Rtx 3060 ti almayı düşünüyorum sizce ryzen 3600 e darboğaz yapar mı?
  5. F

Virtualbox uygulaması görünmüyor.

Windows güncellemesi geldi ama güncelleme yaparken hata veriyor? HATA: VirtualBox uygulamasının silinmesi lazım. El ile silin. Fakat uygulamaların içinde hiçbir şekilde bu uygulamayı göremedim. Bu yüzden de güncellemeyi yapamıyorum. yardımcı olur musunuz?
  6. F

Çözüldü✓ Nereden geldiğini bimediğim program

Ccleaner programından sildim orda göründü teşekkürler.
  7. F

Uygulama bilgisayarda görünmüyor güvenli modda görünür mü?
  8. F

Ccleaner indirdim nasıl kullanıcağımı tam bilmiyorum bilen varsa yardımcı olur musunuz ?
  9. F

Tamamdır birazdan deneyip dönüş yapacağım😊
  10. F

Evet ama bilgisayarımı yavaşlattı bu program o yüzden silmek istiyorum
  11. F

Arkadaşlar nasıl yüklediğini bilmiyorum böyle bir program yüklenmiş bilgisayara ve virüs taramasında çıkmıyor ama mining yaparken pc donuyor program kaldırma kısmında da görünmüyor ben bunu nasıl kaldırabilirim.
  12. F

1 PC ye 2 TANE SSD Takılır Mı ?

Olur takılır.
  13. F

Silinen dosyaları kurtarma

Sınırı varmı bilmiyorum ben bütün dosyaları kurtarabildim.
  14. F

Elektrik kesintisi ve Bilgisayar

Arkadaşlar bilgisayarımda birkaç tane program açıkken elektrikler bir anda gitti 5 dk sonra geldi bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım bu nedir?
  15. F

Recuva ile bütün dosyalarımı kurtardım.😃
  16. F

Recuva diye bir program duymuştum işe yarar mı sizce?
  17. F

Bilmiyorum ki sabah beni aradı abi böyle bir şey oldu dedi ne yazısı o da bilmiyor
  18. F

Arkadaşlar kuzenim bilgisayarını açarken çıkan bir yazıya bakmadan onaylamış ve şuan bilgisayarda geri dönüşüm kutusundan başka bir şey yok bu silinen dosyaları kurtarma şansım var mı? (Laptop)
  19. F

Da Epic Sistemde drop sorunu

Peki bu işlemci için 360 mm sıvı soğutma önerir misiniz? yakında değiştiricem sıvı soğutma düşünüyorum 1000-1500 tl civarı
  20. F

Da Epic Sistemde drop sorunu

Sistem Asus b450 dragon Asus tuf tx5700 Ryzen 5 3600 Xpg 3000 mhz 8x2 ram Arkadaşlar bu sistemle 1 saatlik kullanım sonrası drop yemeye başlıyorum sebebi ne olabilir bilen var mı? 1600543799 Ekran kartı asus rx 5700 8gb
Top Bottom