Evet ama bilgisayarımı yavaşlattı bu program o yüzden silmek istiyorumGaliba bu antivirüs
Nasıl sileceğini bilmiyorum malesesfEvet ama bilgisayarımı yavaşlattı bu program o yüzden silmek istiyorum
Büyük ihitmalle başka bir program kurarken tikini kaldırmayı unuttunuz. Yanında bunu da kurdu. Ancak virüste olabilir tam olarak emin değilim.Arkadaşlar nasıl yüklediğini bilmiyorum böyle bir program yüklenmiş bilgisayara ve virüs taramasında çıkmıyor ama mining yaparken pc donuyor program kaldırma kısmında da görünmüyor ben bunu nasıl kaldırabilirim.
Tpde ccleaner yükleyin ordan kaldırın demişler bir deneyin isterseniz.Arkadaşlar nasıl yüklediğini bilmiyorum böyle bir program yüklenmiş bilgisayara ve virüs taramasında çıkmıyor ama mining yaparken pc donuyor program kaldırma kısmında da görünmüyor ben bunu nasıl kaldırabilirim.
Tamamdır birazdan deneyip dönüş yapacağımTpde ccleaner yükleyin ordan kaldırın demişler bir deneyin isterseniz.
İşe yaradı mı?Tamamdır birazdan deneyip dönüş yapacağım
Uygulama bilgisayarda görünmüyor güvenli modda görünür mü?Güvenli modda girip kaldırmayı deneyebilirsin
Muhtemelen görünecektir. McAfee tarzı programlar da o şekilde siliniyor.Uygulama bilgisayarda görünmüyor güvenli modda görünür mü?