Arama sonuçları: *

1. Güvercin

Bilgisayar çalışmaya devam ederken monitör,klavye ve mouse da güç kesiliyor

-sorunu eskiden yaşamıyordum ekran kartı değiştikten sonra olmaya başladı sistem : b450m a pro max ryzen 5 1600 xpg spectrix 16gb ram spec delta rgb 450watt kasa msi 1660 gamig x (yeni değiştirdim ) gigabyte rx 6600 xt 3 fanlı model e geçtim ve geçtikten sonra olmaya başladı garip bir şekilde...
  2. Güvercin

Ekran kartımı değiştireceğim yardımcı olurmusunuz

hocam benchmark testlerine baktım 5700 fps değerleri daha iyi daha doğrusu oyundan oyuna çok farklılık var 1685990567 birde 6600 ü alabilirim ama hangi marka daha iyidir asus rog var xfx ve saphire var
  3. Güvercin

Ekran kartı için alıcı çıktı hocam ekran kartını değişip işlemciyi sonra değişmem gerekiyor alıcı çıkmışken kaçırmakta istemiyorum
  4. Güvercin

Bütçe belli değil ama ortalama bir şey önerebilirsiniz işlemci değişmesi gerekiyorsa mevcut işlemciyi satıp üzerine para koyarak 2. El bir işlemci alabilirim sıfır almayacağım yani hiç bir parçayı
  5. Güvercin

Arkadaşlar Ekran kartını değiştireceğim sistem de darboğaz olmaması için hangi parçaları değiştirmeliyim başka ? Ryzen 5 1600 MSİ B450M 1660S Gaming x kartı nitro+ RX5700 xt ile değiştireceğim 3 fanlı olan 650 W Power var
  6. Güvercin

Rgb fanların rengi değişmiyor

ışığı kapanmıyor diyor ama ve aynen katılıyorum bu kasanın rengi sabit
  7. Güvercin

Rgb fanların rengi değişmiyor

kasanın arka kapağını aç fişini tak kablolama bölümü
  8. Güvercin

Windows 11 e yükseltemiyorum

zaten o şekilde yapmaya çalıştığımda verdi bu hatayı hocam
  9. Güvercin

güncellemenin bir yolu yok o zaman değilmi
  10. Güvercin

Sistemim msi 1660 s ryzen 5 1600 xpg 16gb ram msi b 450 bilgisyarınız sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor
  11. Güvercin

Gtx 1050ti sistem fortnite ekranı çevirince kasıyor.

1660 s var aynı sorun bendede var bir türlü düzeltemedim bütün ayarlarını yaptım driver ları güncelledim yok düzelmiyor galiba oyun ile alakalı hatta yarım saat bir saat oynadıktan sonra kassması geçiyor biraz
  12. Güvercin

Fortnite kasma sorunu

evet hocam
  13. Güvercin

Fortnite kasma sorunu

Hocam dediğiniz gibide yapmıştım işe yaramıyor acaba internetle alakalı olabilir mi ?
  14. Güvercin

Fortnite kasma sorunu

gtx 1660 s ryzen 5 1600 xpg 16gb ram msi b450 bu sistem de oyun kasıyor neden olabilir sizce ? rdr 2 cod warzone u açan bilgisayarın fortnite gibi bir oyunda kasmasına uyuz oldum
  15. Güvercin

Görüntü gelmiyor beyler acill yardım

HDMI kablosunun içindeki dişler eğilmiş olabilir bilgisayarı varsa HDMI uyumlu bir TV ye bağlamayı deneyin ve kablonun dişelrini kontrol edin
  16. Güvercin

B450M-A PRO MAX nasıl güvenli modda çalıştırılır

b450m-a pro max anakart da nasıl güvenli mod açılır
Top Bottom