Neler Yeni

Görüntü gelmiyor beyler acill yardım

Lolcü Buse

80+ Bronze
Yeni ram aldım taktım kasayı kurdum baslata basıyorum fanlar çalışıyor her şey çalışıyor fakat monitörde görüntü yok daha önce de oldu monitör ile kasa arasındaki kabloyu tak çıkar yaptım oldu fakat şimdi yine tak çıkar yaptım hiçbir türlü görüntü gelmiyor yardım edin ya

Lolcü Buse

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Konuyla Alakasız Mesaj

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Normalde monitör deki ışık yeşil olurdu şimdi sarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet DDR 2 800 mhz
ya ram sıkıntılı ya da anakartta ki slot sorunlu.En başta kullandığın rami diğer slota kullan tek bir şekilde bak bakalım çalışıyor mu

eMeSay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
miraç coşkun
arkadaşın dediği gibi ram ler birebir aynı mı?

Lolcü Buse

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunlar bitmiyor jsgdlıoçhgndşfgç
Ya kardeşim canım burnumda zaten cevap yazmicaksan Espri yapma

arkadaşın dediği gibi ram ler birebir aynı mı?
Evet aynı ddr2 800 MHz Kingston anakartim da foxcon g31 mv

ya ram sıkıntılı ya da anakartta ki slot sorunlu.En başta kullandığın rami diğer slota kullan tek bir şekilde bak bakalım çalışıyor mu
Tm

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Yeni ram aldım taktım kasayı kurdum baslata basıyorum fanlar çalışıyor her şey çalışıyor fakat monitörde görüntü yok daha önce de oldu monitör ile kasa arasındaki kabloyu tak çıkar yaptım oldu fakat şimdi yine tak çıkar yaptım hiçbir türlü görüntü gelmiyor yardım edin ya
ben daha yeni birisine pc topladım vatandan görüntü gelmedi kasa çalışıyor monitör ü hdmı ile bağlıyorsan evde başka ps4 gibi kosnol cihazlardaki hdmı kablosu ile değiştir kasadaki hdmı anakart taki veya ekran kartındaki hdmı a mı taktın bak eğer olmuyorsa ekran kartı yada monitörü aldığın üretici firma ile görüş

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuyla Alakasız Mesaj
LoL oyniycaksan ekrana görüntü gelmesin zaten o.O2 o.O2

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
Ramlerin yerini değiştie o olmazsa ramleri tek tek dene ayrı ayrı slotlara

Lolcü Buse

80+ Bronze
ben daha yeni birisine pc topladım vatandan görüntü gelmedi kasa çalışıyor monitör ü hdmı ile bağlıyorsan evde başka ps4 gibi kosnol cihazlardaki hdmı kablosu ile değiştir kasadaki hdmı anakart taki veya ekran kartındaki hdmı a mı taktın bak eğer olmuyorsa ekran kartı yada monitörü aldığın üretici firma ile görüş
Abi PC 2007 üretim evde başka hdmı yo

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
HDMI kablosunun içindeki dişler eğilmiş olabilir bilgisayarı varsa HDMI uyumlu bir TV ye bağlamayı deneyin ve kablonun dişelrini kontrol edin

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Ramleri tek tek dene ilk önce olmazsa işlemci hariç bütün parçaları ve psudan gelen kabloları sök tak, kötü konuşmak istemiyorum ama benzer bişey benim de başıma geldi anakartın kuzey köprüsü bozulmuştu baska kart aldım mecburen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,387
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom