Arama sonuçları: *

1. GARİBANN

Çözüldü✓ RTX 2060 Performans Sorunu

Bilgisayara çok indirme yaptıysanız, temizlik cart curt yapmadıysanız format atınız hocam PC baya rahatlar
  2. GARİBANN

Monster laptop işlemci ve ekran kartı değerleri çakıldı

Monsterin genel sorunu işte alman büyük hata olmuş
  3. GARİBANN

Çözüldü✓ Oyun oynarken bir anda siyah ekran geldi

genellikle sıcaklıkdan olur hocam
  4. GARİBANN

Laptop sürekli takılıyor

Arkadaşlar yeni aldığım laptobum nedense takılıyor 1-2 saniyeliğine sürekli kısır döngü olarak tekrarlıyor neden anlamış değilim bu konuyu yazarken bile sistem takılıyor çıldırmama ramak kaldı sizce virüs girmiş olabilir mi?
  5. GARİBANN

Çözüldü✓ Windows Arama Çubuğu Çalışmıyor

Hocam görev yöneticisinden arama işlemini bulup görevi sonlandırmayı deneyin 1726855535 Hocam yapacak bir şey kalmadı ne yazık ki
  6. GARİBANN

Haberler ve ilgi alanlarından kapsta basın 1726855214 Nası yav ben öyle yapmıştım 1726855294 Hocam olmadıysa bir de görev yöneticisinden arama yı bulup sağ tıklsyıp görevi sonlandırmayı deneyin
  7. GARİBANN

Kapat a basın hocam
  8. GARİBANN

Hocam o sorun bende de vardı görev çubuğuna sağ tıklayıp haber ve havadurumu simgesi var onu ordan kapatın 1726854986 Adını unuttum görev çubuğunda hava durumunu vb gösteriyordu
  9. GARİBANN

İki ekran kartı arasında kaldım

7900 gre iyidir
  10. GARİBANN

Oyun oynarken anlık 4 5 saniye fps drop

cpu sıcaklığı maşallah hocam tavuk pişirilir üstünde sıcaklıklar normal değil bir soğutucu alın
  11. GARİBANN

Bilgisayar kurulumu yardım?

Ben daha önce linux kurmuştum usbye fakat tam hatırlamıyorum nasıl kurduğumu iso dosyasını USB ye indirip biosdan USB yi pcye takınca geliyordu galiba
  12. GARİBANN

Bilgisayar kurulumu yardım?

Usbden kurmak için ISO dosyasını indirmek lazım
  13. GARİBANN

RTX4060Tİ Sistemim csde 150 fps alıyor

nvidia control panelden herşeyi performansa al bide oyun modu açık değilse aç güç seçeneklerindende nihai performansı seç biraz yükselir fps 1725707050 oyunu kaliteli ayarlarda oynuyorum diyosan dediklerimden sadece oyun modunu ve nihai performansı yap hocam
  14. GARİBANN

ücretsiz en iyi antivirüs programı

malwarebytes veya kasperesky şamarlar
  15. GARİBANN

T tuşuna basınca ekran böyle oluyor

Klavyenin programı varsa ordan değiştir knk
  16. GARİBANN

MEMORY_MANAGEMENT hatası

bilgisayarın raminde bi sorun olabilir hocam atacağım makaleyi okutun arkadaşınıza https://www.technopat.net/2022/06/26/memory_management-mavi-ekran-hatasi-nasil-cozulur/
  17. GARİBANN

Başlat menüsü minnak oldu

Arkadaşlar bilgisayarı tam kapatcaktım windows tuşuna bastım ve başlat menüsü baya bi minnakdı ayarlardan da düzeltemedim nasıl çözebilirim bu sorunu?
  18. GARİBANN

pcde aşırı düşük fps problemi

damam 👍
  19. GARİBANN

pcde aşırı düşük fps problemi

Güç planından yüksek performansı seç bilgisayarın bütün kaynaklarını kullanır knk
Top Bottom