Usbden kurmak için ISO dosyasını indirmek lazımEkran kartını taktım ve bios ekranı geldi, şimdi usbden win 11 kurmak istiyorum yardım edecek var mı
Ben daha önce linux kurmuştum usbye fakat tam hatırlamıyorum nasıl kurduğumu iso dosyasını USB ye indirip biosdan USB yi pcye takınca geliyordu galibaindirdim
başka bir pc ile rufu indir usb sürücüyü tak rufus ile windowsa yazdır hocamEkran kartını taktım ve bios ekranı geldi, şimdi usbden win 11 kurmak istiyorum yardım edecek var mı
ve pc yeniden başlatılırken ekran kapanınca usb yi çek yoksa başa döner işlemEkran kartını taktım ve bios ekranı geldi, şimdi usbden win 11 kurmak istiyorum yardım edecek var mı
kanka ethernet yok evde napayımbaşka bir pc ile rufu indir usb sürücüyü tak rufus ile windowsa yazdır hocam
sonra bu usb yi pc ye tak ve pc yi aç bios tuşu neyse ona bas muhtemelen f2 yada dell tuşudur biosa gir sonra disk (boot) bölümünden usb yi ilk sıraya getir f10 yap kaydet çık sonra fomat başlasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve pc yeniden başlatılırken ekran kapanınca usb yi çek yoksa başa döner işlem
o zaman allah yardımcın olsunkanka ethernet yok evde napayım
şaka şaka atla seçeneği olması lazımkanka ethernet yok evde napayım
Gidip alsam olur mu videoda etherneti görmemiş pc başka bi usb gibi bir şey takıyor öyle olur muo zaman allah yardımcın olsun
o zaman allah yardımcın olsun
şaka şaka atla seçeneği olması lazım
win11 hiç kurmadım ki bilemedim vallahi normalde atlaya bilmek lazım altta adam var ona tıklasana belki bir düzenek vardırGidip alsam olur mu videoda etherneti görmemiş pc başka bi usb gibi bir şey takıyor öyle olur mu
yada telefon ile wifi verebilirsin şarj kablonlaGidip alsam olur mu videoda etherneti görmemiş pc başka bi usb gibi bir şey takıyor öyle olur mu
adama tıklayınca bir şey çıkmıyorwin11 hiç kurmadım ki bilemedim vallahi normalde atlaya bilmek lazım altta adam var ona tıklasana belki bir düzenek vardır
yada telefon ile wifi verebilirsin şarj kablonla
Hallettim cmdye bi kod yapıştırarak, şimdi internet için driver mı indirmem lazımadama tıklayınca bir şey çıkmıyor