Arama sonuçları: *

1. Gagguş

RX 5600 XT God of War düşük FPS sorunu

Çok bilgim yok ama elimden geldiğince yardımcı olurum hocam
  2. Gagguş

Hocam 3600 tavsiye etmem. Yani, elbet şu anki işlemcinizden daha iyi bir performans alırsınız ama sizin için en sağlıklısı 5600 bilemedin 5500 olur. Intel alayım deseniz anakart masrafı da girecek mevzuya.
  3. Gagguş

Tamamdır hocam, tavsiyem mümkün olan en kısa sürede yeni bir işlemci almanız. Ne zaman zam bindirecekleri belli değil mâlumunuz.
  4. Gagguş

Hocam işlemciniz ekran kartınıza biraz yetmiyor gibi sanki. Bu durumda fsr veya dlss(zaten açamazsınız da aynı durumda olan nvidia kullanıcıları için) açmanız ne kadar işe yarar orası da tartışmalı.
  5. Gagguş

Itopyadan pc aldım ekran kartı fanları dönmüyor

Ekrsn kartınsa vga soketi yok hocam sen anakarta takmışsındır ondan gelmiyordur görüntü.
  6. Gagguş

Ekran gelmiyor bilgisayara

Yok hocam BIOS problemi değildir bence. Bi yükseltin konuyu bilenler baksın.
  7. Gagguş

i7 4770 İşlemcinin Kırılan Fan Ayağına Ne Yapılmalı?

Alın hocam, Intel stok fanları pişmanlıktır. En azından eski serileri öyle.
  8. Gagguş

ARIZALI RYZEN İŞLEMCİ FIRINLAMA !!

7700k ya yazık olmuş. Bir de kızartma deneseydiniz hocam🤣
  9. Gagguş

i7 4770 İşlemcinin Kırılan Fan Ayağına Ne Yapılmalı?

Hocam ben de çok yaşadım ve her defasında anakartı elime alıp dikkatlice oturtup ondan sonra kasaya montajlıyordum. Siz de yapabilirseniz öyle deneyin. Beyaz uçları delikten sokun daha ortadaki siya ittirince oturuyor yerine. Ok yönünde çevirip kilitleyin.
  10. Gagguş

Yok onu ben de biliyorum ama denenmesinde de zarae yok sonuçta. Arkadaş kafaya koymuş ısıtmayı.
  11. Gagguş

Deneyin hocam eğer eminseniz bozuk olduğundan. Bize de bilgi verirsiniz oldu mu diye.
  12. Gagguş

Hocam şimdi ne desem yalan olur. İnternetten numaralarını bulup sormak ve ondan sonra gitmek en mantıklısı. Size zahmet bir işlemci ve anakart modeli yazarsanız bakalım bir.
  13. Gagguş

Hocam aklıma soketleri ve girişleri kontrol etmek geliyor. Acaba anakartınızın işlemciyi çalıştırması için BIOS update mi yapmanız gerek diye de düşündüm bir ara ama pek ihtimal vermedim. Kusura bakmayın pek de bir şey gelmedi aklıma. 1677367549 Akşam vakri olunca pek kimse olmuyor sanki. Yarın...
  14. Gagguş

EKRAN KARTI KULLANIMI DÜŞÜK VE OYUNLARDA DROP YİYORUM!

Şu anki sürüm son sürümdür diye tahmin ediyorum. Bir de DDU ile driverınızı silip Amd nin driver sitesinden 22.6.1 sürümünü kurup dener misiniz? Bir arkadaş problem yaşamadığını belirtmiş. 1677367299 .
  15. Gagguş

Şu anki driver sürümünüz nedir hocam? Ya da driver kurlumunu kendiniz yaptınız mı? Amd kartların driver sürümüne nerden bakıldığını hatırlamıyorum şu anda.
  16. Gagguş

Hocam öncelikle hayırlı olsun parçalarınız. Pc yi kendiniz mi topladınız, yoksa başkası mı topladı? Bir de ramlerin yerlerini değiştirerek deneme şansınız var mı? Sanki bu gibi bir hatada birisi böyle çözmüştü.
  17. Gagguş

Yani hocam bana sanki Amd nin driverı ile kaynaklıymış gibi geldi. Tabi emin değilim ama bir driver sürümlerine bakın problemsiz diye geçen varsa bir deneyin derim.
  18. Gagguş

3070ti+r7 5700x mi 3070+i712700kf mi

Hocam hangi programda nasıl bir render alacaksınız bilmiyorum. İnternette illaki bir video veya bir sitede yazı bulursunuz.
  19. Gagguş

3070ti+r7 5700x mi 3070+i712700kf mi

Aradaki fiyat farkına farklı şeyler alınabilir diye düşünüyorum. Ben sizin yerinizde olsam birkaç minik upgrade ile amd sistemi seçerdim.
  20. Gagguş

internet 100 mbps ama oyun indirirken yavaslıyor

Şu anda herhangi bir şey yapmadıysanız problem yok gibi duruyor. İnternet hızı, kablonuzun versiyonuna, uzunluğuna ve ethernet kartınıza vs göre değişir. Ben mesela ortalama 11 alıyorum bazen 12 oluyor. Ama sizinki de gayet normal göründü bana. Yapacağınız şeyler de maks 1-1.5 değiştirir değeri.
Top Bottom