Neler Yeni

EKRAN KARTI KULLANIMI DÜŞÜK VE OYUNLARDA DROP YİYORUM!

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
ARKADAŞLAR SİSTEMİM İMZAMDA DAHA YENİ ALDIM ANCAK EKRAN OYUNLARDA VE MASAÜSTÜNDE DROPLAR YİYORUM PUBG GİBİ BİR OYUNDA BİLE ULTRA AYARLARDA EKRAN KARTI KULLANIMI %50 Yİ AŞMIYOR DEĞERLERİ ATIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
1677365617544.png

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
ARKADAŞLAR SİSTEMİM İMZAMDA DAHA YENİ ALDIM ANCAK EKRAN OYUNLARDA VE MASAÜSTÜNDE DROPLAR YİYORUM PUBG GİBİ BİR OYUNDA BİLE ULTRA AYARLARDA EKRAN KARTI KULLANIMI %50 Yİ AŞMIYOR DEĞERLERİ ATIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZAlıntıyı görüntüle
Yani hocam bana sanki Amd nin driverı ile kaynaklıymış gibi geldi. Tabi emin değilim ama bir driver sürümlerine bakın problemsiz diye geçen varsa bir deneyin derim.

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam bana sanki Amd nin driverı ile kaynaklıymış gibi geldi. Tabi emin değilim ama bir driver sürümlerine bakın problemsiz diye geçen varsa bir deneyin derim.
Nasıl bakabilirim

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Şu anki driver sürümünüz nedir hocam? Ya da driver kurlumunu kendiniz yaptınız mı? Amd kartların driver sürümüne nerden bakıldığını hatırlamıyorum şu anda.

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anki driver sürümünüz nedir hocam? Ya da driver kurlumunu kendiniz yaptınız mı? Amd kartların driver sürümüne nerden bakıldığını hatırlamıyorum şu anda.
Yani hazır sistem aldım Radeon software ile güncelleştirme yaptım

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Şu anki sürüm son sürümdür diye tahmin ediyorum. Bir de DDU ile driverınızı silip Amd nin driver sitesinden 22.6.1 sürümünü kurup dener misiniz? Bir arkadaş problem yaşamadığını belirtmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani hazır sistem aldım Radeon software ile güncelleştirme yaptım
.

Top Bottom