Arama sonuçları: *

1. H

Texture Flickering'i ''En Azından'' Azaltacak İşlemler

Bu sorunun çok araştırdım ve hiçbir şekilde ne ekran kartı ne de monitöre bağlı olduğunu, konu hakkında 150 sayfayı aşkın tartışmaların olduğunu gördüm. Bu çoğu kişide ola bir şey ancak dikkat edenler ve umursamayanlar olarak ayrılıyoruz. Tam anlamıyla çözülemeyeceği konusunda artık hemfikirim...
  2. H

Logitech G300s Takılma Sorunu

Yine olmaya başladı. Driverlar arası geçiş yapıp duruyor attığınız videodaki işlemleri yapmama rağmen. Logitech Software'i kaldırıpta denedim ancak yine takılmalar oluyor. Herhangi bir kablo sorunuda yok optik okuyucunun ışığı yanarken üstteki ledler yanmıyor.
  3. H

Teşekkürler oldu sanırım.
  4. H

Windows 7 içinde geçerli olur mu?
  5. H

Neyin dahili hafızası anlamadım, eğer G300s yazılımı üzerinden mouse'u seçmemi diyorsan evet öyle de denedim yine aynı sonuç.
  6. H

Attığım ekran görüntüsündeki HID aygıtını kaldırdığımda sorun ortadan kalkıyor. Ancak nasıl oluyorsa her kaldırdığımda tekrar geri geliyor.
  7. H

Öncelikle sorunun kaynağını biliyorum, Logitech Software ve Windows fare yazılımı çakışıyor ve mouse'um da takılmalar meydana geliyor. HID aygıtını kaldır dediğimde sorun ortadan kalkıyor ancak belli bir süre sonra tekrardan aygıt yöneticisinde beliriyor. Oyun oynarken vs. çok can sıkıcı bir...
Top Bottom