Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Jack girisi olmayan mac book varmi ?

Artık herkes yapay zeka gibi cevap veriyor gibi hissediyorum
  2. Heath Ledger

arkadaşlar lütfen yardım edin

Bunu yapma amacınız tekrardan yüklemeye uğraşmamak mı?
  3. Heath Ledger

100mbps internet hız testinde 50 yi geçmiyor!!!

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-ilk-acildiginda-1000mb-5-dakika-sonra-100mbe-duesueyor.925188/post-8462582 şunu dener misiniz?
  4. Heath Ledger

Bilgisayar ilk açıldığında 1000mb 5 dakika sonra 100mb'e düşüyor

2.15 ten sonraki komutları uygulayıp pc ye reset atabilir misiniz?
  5. Heath Ledger

Steam indirme problemi 500-550 arası dowland alıyorum ona rağmen dowland 50 mbs

Hocam bende 1000 mbps var ben de bazen 70 bazen 30 alıyorum kimi zaman sıfırlayıp sonra tekrar yükseliyor. Eğer uzun bir indirme yapacaksan indirme ayarlarından önbelleği temizle de sonra yeniden başlatmanı isticek. sonra da sana en yakın sunucuyu seç (ben ankarada oturyorum ama otomatik olarak...
  6. Heath Ledger

Hocam speedtestin verdiği 500-600 olan mbps dir. mb/sn ise bunun yaklaşık onda biridir. Yani aldığınız değerler normal
  7. Heath Ledger

Saniyede 50-60 mb/sn mi alıyorsun yoksa 50-60 mpbs mi alıyorsunuz
  8. Heath Ledger

BİLGİSİYAR NE KADAR SÜREDE TEMİZLENMESİ GEREKİR?

18 dereceden 22 dereceye mi çıktı 1713441409 Hocam yılda 2 defa kasa içini temizlerim gayet de güzel oluyor baya toz çıkıyor öneriririm
  9. Heath Ledger

RTX 3060 CS:GO ve Valorant da FPS problemi

Şu videodaki şeyleri yapabilir misiniz?
  10. Heath Ledger

Bunu nasıl çözebilirim ya da bir zararı var mı?

"DDU ile güvenli modda driverları komple sildim. Son sürümü tekrardan yükledim sorun çözüldü. Ama bu neden oldu hiç bir fikrim yok." birisi böyle çözmüş bu sorunu ama pek bilgim yok belki yardımcı olur
  11. Heath Ledger

Bunu nasıl çözebilirim ya da bir zararı var mı?

Ekran kartı güncel sürümde mi?
  12. Heath Ledger

Xbox Game Pass ZAM YOLDA! Nasıl korunabiliriz?

Hocam aynı anda oynamazsak sıkıntı olmaz bence. Çünkü benim iki bilgisayarım var ikisinde de farklı oyun oynamak için kullanıyorum mesela
  13. Heath Ledger

Xbox Game Pass ZAM YOLDA! Nasıl korunabiliriz?

Bir Xbox Gamepass hesabını arkadaşımla birlikte kullanabiliyor muyum ?
  14. Heath Ledger

Yeni PC açıldı kapattıktan sonra açılmıyor

Komşu yeni pc almış. Kurulum için beni çağırdı. Her neyse kurulumu yaptık ama kasada 6 fan varken 4 ü çalışmıyordu. Belki kapat aç yaparsak düzelir dedik. Yeniden başlattık düzelmedi. Sonra aklıma bios a girmek geldi çalışan bilgisayarı bir daha yeniden başlattım. Bu sefer kapandı açılöadı...
  15. Heath Ledger

Ekranim üste doğru çoğaldı

Kablolar yerinden çıkmıştır. İyice kontrol et bütün kabloları
  16. Heath Ledger

Telefondan USB ile Internet Baglama

Aynı telefon var hemen yardımcı olayım. Kabloyu takınca üstteki bildirim panelini aç. Orada usb ile ilgili bir bildirim gözükecek. Ona tıkla. Orda tethering gibi bir seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer yoksa o sayfanın ss ini atın yardımcı olayım
  17. Heath Ledger

Depolama alanı gereksiz şekilde doluyor.

Hocam o çöp kutusunu temizliyorsun değil mi
  18. Heath Ledger

Çözüldü✓ DA V4.5 League Of Legends Düşük fps sorunu (Çözüldü)

fps sınırlayıcı yok değil mi hocam?
  19. Heath Ledger

Ekran kartı plastiği üstünde sorun olur mu

hocam çıkartsanız dana iyi olmaz mı. sıcaktı diyorsunuz. 5-6 saat pc açık kalırsa yavaş yavaş eriyip(tamamen değil ama plastik özelliğini kaybedecek kadar) çıkışları mahvedebilir
  20. Heath Ledger

Kullanılabilir 2GB RAM mim Var Yardım Edin

sistemin 32 bit olmadığına emin misin?
Top Bottom