önceden 100 dü yaÖnceden 50 miydi? Yeni bağlattıysanız yani 100 mbsnye yeni geçtiyseniz kapat aç yapmanız gerekiyor modeme.
Hiç ethernet sürücünüzü güncellemeyi denediniz mi peki?önceden 100 dü ya
Hiç ethernet sürücünüzü güncellemeyi denediniz m
denemedim vala yaHiç ethernet sürücünüzü güncellemeyi denediniz mi peki?
kolay mı kanka yapmasıHiç ethernet sürücünüzü güncellemeyi denediniz mi peki?
Evet.Mesaj otomatik birleştirildi:
denemedim vala ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
kolay mı kanka yapması
Başka bir konuda gördüm wifinin ana sitesinden kısıtlama gibi bişey olmuş onu değiştirmiş olmuş sende dene istersenMesaj otomatik birleştirildi:
denemedim vala ya
kolay mı kanka yapması
knk nerdne güncellicez onu ya dogur düzgün videosu yok onunHiç ethernet sürücünüzü güncellemeyi denediniz mi peki?
Aygıt yöneticisine girin. Ağ bağdaştırıcıları kısmından realtek ise realtek pcie gigabit ethernet controller ya da her neyse ona çift tık yapın. Sonra ayrıntılar kısmına gelin ve oradan donanım kimliklerini seçin. En baştakini kopyalayıp internette aratın.knk nerdne güncellicez onu ya dogur düzgün videosu yok onun
arattıktan sonra ne yapayımAygıt yöneticisine girin. Ağ bağdaştırıcıları kısmından realtek ise realtek pcie gigabit ethernet controller ya da her neyse ona çift tık yapın. Sonra ayrıntılar kısmına gelin ve oradan donanım kimliklerini seçin. En baştakini kopyalayıp internette aratın.
driver pack diye site var oradan mı yükleyeyimarattıktan sonra ne yapayım
Evet. Zip olarak indirin. Renkli butonların altında mavi renkte yazıyor ya. Yok ise önce windows 10 x64'ü seçin.arattıktan sonra ne yapayım
driver pack diye site var oradan mı yükleyeyim