Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Kasa dan cızırtı sesi geliyor

Valla ben sorunu bu sese alışarak çözdüm. Muhtemelen coil whine'dır. Öyle olduğunu ayırt edebilmek için, güç kaynağının sesini hem boşta hem de sistem ağır yükte iken dinleyin. Yükteyken ses artarsa ve fandan geldiğine eminseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
  2. Hudzell

Kasa dan cızırtı sesi geliyor

Ben bunu ilk fark ettiğimde kafayı yemiştim. Eğer PSU'dan geliyorsa coil whine olabilir. PSU kaliteli ise sorun edecek bir şey yok.
  3. Hudzell

Elektrik kesintisinden sonra pc çalışmıyor

PSU değiştirip deneme şansınız var mı hocam ?
  4. Hudzell

RX 6650 XT çökme sorunu ?

Abi inan bilmiyorum ya bakacağım sağolasın valla.
  5. Hudzell

Hocam sistem kuruldu kurulalı ilk defa driver kurduk parça parça topladık zaten. Abi denemedim denerim de sisteme ilk defa driver kuruyoruz tek tek toplamıştım hani bilemedim.
  6. Hudzell

Abi ya 0 kart bir de. UV yapmak istemiyorum kart hali hazırda soğukken. Canım sıkıldı fiyatı iyi diye önerip de aldırmıştım kartı...
  7. Hudzell

Merhaba, 24.5.1 sürümünü kullanıyoruz. Herhangi bir OC veya UV yapılmadı. Uncharted 4 oynarken sürücü zaman aşımına uğradı'ya, benzer bir hata veriyor. Ne yapmam lazım ? WHQL sürümünü kullanmama rağmen bu sorunu alıyorum. kart ısınmıyor. @Mehmet Yılmaz daha önce AMD ekran kartı kullanmadım...
  8. Hudzell

Bir sistemi 0'dan birleştirmek ?

İnceleyeceğim teşekkür ederim. Peki RGB kontrolcüsü ve kontrolcü+kontrolcüyü anakarta bağlama kısımları bulunuyor mu ? Hani şu pcnin arka tarafında RGB yönetici kartı gibi bir şey var ya ona nasıl fanların kablolarının bağlanacağı + kontrolcünün anakarta nasıl bağlanacağı gibi. Teşekkürler hocam.
  9. Hudzell

Bir sistemi 0'dan birleştirmek ?

Parça takıp çıkarma konusuna hakimim ancak şu ön panel kabloları veya güç kaynağı kabloları hakkında bilgi birikimim olsa da internet üzerinden araştırmam gerektiğini düşünüyorum. Yarın bir dostun sistemini montajlamaya gideceğim gitmeden önce kapsamlı bir şekilde sistem toplama rehberi tarzında...
  10. Hudzell

i3 10100F gtx1650 işlemci,ekran kartı kullanımı?? darboğaz ????

Olay işlemci değil ekran kartı yüke girmemesi normal 1650 için biraz fazla gibi. Kaldı ki PUBG tarzı oyunlar işlemciyi sever. Ekran kartı kullanımını arttırmak için görev yöneticisinden oyuna öncelik atayıp oyunun bazı grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
  11. Hudzell

SİLİNMEYEN VİRÜS NASIL SİLİNİR ?

Malwarebytes ve kasper sky indir. Sistemi internete bağlı olmadan güvenli modda başlat ve tarama yap. Bunlar silemezse elle bul ve kendin sil.
  12. Hudzell

Çözüldü✓ Pc de zamanla performans düşmesi neden olur?

Eğer opera canını sıkıyorsa hiç sıkmasın çünkü aynı sorun bende de vardı. Microsoft'un kendi tarayıcısı vb tarayıcılar gayış gibi akıyor operada bir şey var.
  13. Hudzell

Yanan ekran kartı nasıl tamir olur?

Önceki sahibidir dicem de zaten konmuyor mu vramlerine falan benim mi yanlışım var ?? Şu şekil
  14. Hudzell

Yanan ekran kartı nasıl tamir olur?

Fotoğraftaki termal pad, reballing işe yaracağını sanmam ama tamire götürmem diyorsan dene. AMA denemeden önce lehimlerini kontrol et alışılmadık siyahlık vs ne var diye. Eğer sıradışı bişey yoksa son çare fırınla.
  15. Hudzell

PC'ye USB takılı olmadığı halde hata veriyor

Dostlar bilgisayara herhangi bir USB takılı olmadığı halde USB cihazı tanınamadı tarzında bir hata alıyorum. Herhangi bir şey yokken birden oldu ne yapmam lazım ?
  16. Hudzell

Pc mi nasıl yükseltmeliyim

Performans için zaten rami çift kanal yapmak şart, ben 4+4 demişim boşluğuma gelmiş ama 8+8 daha iyi olur sizin adınıza. Şu an özetle rami çift kanal yapıp ekran kartını işlemciden biraz daha iyi tutmanız mantıklı olur. Neticesinde ekran kartının zayıf kalmasındansa işlemcinin zayıf kalması daha...
  17. Hudzell

Elinizdeki rami satıp 4+4 e geçin para yeterse 1050 yetmezse 750 ti alın kalan paraya ona göre diğer bileşenleri yükseltin derim.
  18. Hudzell

En ucuz olarak 2. ram al. Yapabiliyorsan DDR4 e komple geç.
  19. Hudzell

PC optimizasyon hizmeti sağlayan site önerisi?

Hangi oyunlarda bu sorunu yaşadığınızı söyler misiniz ?
  20. Hudzell

Sizin orada format fiyatları ne durumda ?

Şimdinin parasıyla yaklaşık 1200 TL kazıklanmışsın.
Top Bottom