Neler Yeni

SİLİNMEYEN VİRÜS NASIL SİLİNİR ?

otumbnew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Türkmen
Malwarebytes gibi defenderlar kullanabilirsiniz.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
gözükmesi lazım winrarın içinden silme gibi bir becerisi yok virüs programının.en kestirme yolu söyliyeyim kkomple o winrarı kaldır bence ayıp olmasın burda yorum yazanlara.alay ediyormuşsun gibi geldi bizimle
ne alaka niye alay ediyim gözükmüyor dosya o resimde gözüken dosya ayrı bir dosya bir oyun indirmiştim onun içine onlinefix indirdim virüs çıktı bende sildim dosyayı ama virüs hala gözüküyor du işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malwarebytes gibi defenderlar kullanabilirsiniz.
onu kullandım işe yaramadı

daha önceki izin verdiğim tehditlere nerden bakılıyor belki izin vermişimdir o yüzden silinmiyodur

https://www.microsoft.com/en-us/wds...ckTool:Win32/GameHack!MSR&threatid=2147743021 böyle bir biliye ulaştım hacktool lisanslı olmayan uygulamarı kırmak için diyor benim yaptığımda buydu crackli oyun indirmiştim onun açılması için fix yapmıştım işte

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
Sonuç olarak usb yi tak.
KASPERSKY rescue disk indir.
UUI indir.
Isoyu usbye yaz.
Açılış ekranında usb secme tuşuna bas.
Örneğin f12

KASPERSKY seni özel bir işletim sistemiyle tanıştıracak. Oradan tam temizlik yapabilirsin.

Basit olsun dersen AVG indir kur.
Önyükleme tam tarama yaptır.

Finaldeki kontrolü eset free online scaner ile bitir.

Virüs girmesin isteyenler Comodo İnternet Security indirip paranoya modunda çalıştırsın.
Bu mod tüm yetkisiz kurulumları tek tek siz güven diyene kadar sorup ilerler. (Uzmanlık gerektirebilir.)

Geçmiş olsun.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Malwarebytes ve kasper sky indir. Sistemi internete bağlı olmadan güvenli modda başlat ve tarama yap. Bunlar silemezse elle bul ve kendin sil.

TahinPekmez

80+ Silver
hard format çekmen gerekir. ama ugrasmak istemiyorsan pc yi eski zamana al bir dene.sistem korumasindan yapiyorsun. virüsü yemeden oncekibir tarih cikarsa şanslısın onu seç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan karakaya
Kaç gündür böyle bir virüs var. Kaldır eylemi başlatıyorum fakat her seferinde bidaha çıkıyor. Ne ile kaldırabilirim bu virüsü
Bende crackli çok oyun oynadım hatta Windows güvenliğini full kapatmıştım Gmail bir mesaj geldi tüm şifrelerini herseyimi kopyalayıp bulmuşlar:) Allahtan bir foto dahi yok gmailimi ve bütün uygulamaların şifrelerini değiştirdim yeni Gmail fln açtım birsen olmadı hatta msjda su vardı. 1000 dolarlık su hesaba kripto atmazsanız bütün kayıtlı numaralariniza geçmiş sitelerinizi,gezindiginiz yerleri , p*rno halleriniz atarız gibi abuk subuk şeyler yazmislardi. 3 ayda 4 5 defa geldi. Sonra gelmedi.

oyunm

80+
Kaspersky reduce disk kur

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mesut yargı
Kaç gündür böyle bir virüs var. Kaldır eylemi başlatıyorum fakat her seferinde bidaha çıkıyor. Ne ile kaldırabilirim bu virüsü
Defender offline olarak tarama yaptır kendisi siler yada Kaspersky free indir o kesin halleder tam taramaya al ve karşısında ayarlar simgesi var oradan virüsü sili seç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
keday samur
korsan kullanıyorsanız kişisel bilgileriniz olmasın. var mı çıplak fotoğraflarınız veya para edecek şifreleriniz o bilgisayarda?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Format atmak en iyi yöntem hocam. Benim bilgisayarımada mining virüsü girmişti ancak formatla kurtulabilmiştim. Onun harici Adwcleaner indirip bi taratmayı deneyin.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
korsan kullanıyorsanız kişisel bilgileriniz olmasın. var mı çıplak fotoğraflarınız veya para edecek şifreleriniz o bilgisayarda?
hayır sadece youtube kanalım var

virüs kendi kendine yok oldu daha gözükmüyor

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx