ne alaka niye alay ediyim gözükmüyor dosya o resimde gözüken dosya ayrı bir dosya bir oyun indirmiştim onun içine onlinefix indirdim virüs çıktı bende sildim dosyayı ama virüs hala gözüküyor du iştegözükmesi lazım winrarın içinden silme gibi bir becerisi yok virüs programının.en kestirme yolu söyliyeyim kkomple o winrarı kaldır bence ayıp olmasın burda yorum yazanlara.alay ediyormuşsun gibi geldi bizimle
onu kullandım işe yaramadıMalwarebytes gibi defenderlar kullanabilirsiniz.
Bende crackli çok oyun oynadım hatta Windows güvenliğini full kapatmıştım Gmail bir mesaj geldi tüm şifrelerini herseyimi kopyalayıp bulmuşlar Allahtan bir foto dahi yok gmailimi ve bütün uygulamaların şifrelerini değiştirdim yeni Gmail fln açtım birsen olmadı hatta msjda su vardı. 1000 dolarlık su hesaba kripto atmazsanız bütün kayıtlı numaralariniza geçmiş sitelerinizi,gezindiginiz yerleri , p*rno halleriniz atarız gibi abuk subuk şeyler yazmislardi. 3 ayda 4 5 defa geldi. Sonra gelmedi.Kaç gündür böyle bir virüs var. Kaldır eylemi başlatıyorum fakat her seferinde bidaha çıkıyor. Ne ile kaldırabilirim bu virüsü
Defender offline olarak tarama yaptır kendisi siler yada Kaspersky free indir o kesin halleder tam taramaya al ve karşısında ayarlar simgesi var oradan virüsü sili seç.Kaç gündür böyle bir virüs var. Kaldır eylemi başlatıyorum fakat her seferinde bidaha çıkıyor. Ne ile kaldırabilirim bu virüsü
hayır sadece youtube kanalım varkorsan kullanıyorsanız kişisel bilgileriniz olmasın. var mı çıplak fotoğraflarınız veya para edecek şifreleriniz o bilgisayarda?