Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

oyun oynarken birden kapanıyor

@Emre Zengin hocam merhabalar son bir kaç gündür oyuna girdiğimde oyun birden kapanıyor nedenini pek bilmiyorum ama çok fazla yaşıyorum ekrana herhangi bir hata çıkmıyor ondan dolayı tam olarak sorunun ne olduğunu kestiremiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  2. HuseyinBy01

sistem siyah ekrana düşüyor

@Emre Zengin abi bilgisayara bir kaç haftadır fazla bakamıyordum bugünlerde yeniden bakmaya başladım ve bir kaç günden beri genelde oyundayken bazende masaüstüdeyken sistem bir anda siyah ekrana dönüyor herhangi bir şey açıksa ses geliyor ama görüntü gidiyor sistemi tamamen kapatıp yeniden...
  3. HuseyinBy01

RTX 3060 12GB + R5 5500 ile cs2 de 150-200fps arası alıyorum normal mi?

bu nasıl iş 5700xt ile 100 fps sabit alıyom anca
  4. HuseyinBy01

Çözüldü✓ Bu sistem ryzen 7 7800x3d yi kaldırır mı

temmuzda 9000 serisiyle birlikte b850 serisi anakartlar gelecek diye biliyorum bence beklemeye değer anakartlar ve işlemciler var
  5. HuseyinBy01

Rust Fps Drop Sorunu.

işlemcin gayet yeterli duruyor ama 24 ram sorun çıkartabilir rust halihazırda ciddi ram tüketen bir oyun bende bile şuan 22gb ram tüketiyor ve arka planda discord felan açarsam bu durum 26gb seviyelerini buluyor. ekran kartın rust için pek uygun değil bence minimum rtx 3060 öneririm bende şuan...
  6. HuseyinBy01

Rust Fps Drop Sorunu.

yetersiz ram den dolayı drop yiyor olabilirsin ve işlemcin yetersiz olabilir rust ortalama 25gb ram ve l3 önbelleği fazla olan işlemciye ihtiyaç duyuyor. işlemcini minimum r5 5600 ve ramini 32gb yapmanı tavsiye ederim bazı durumlarda 24gb ram yetersiz kalabilir. elinde amd ekran kartı varsa...
  7. HuseyinBy01

r5 1600AF ve Rx 5700xt darboğaz yapar mı

Benim şuanki sistemim böyle kesinlikle beslemiyor tavsiye etmem valorantda bile darboğaz çok belli oluyor 130fps alıyom anca
  8. HuseyinBy01

Çözüldü✓ Beyler arka plandaki uygulamalar gereksiz kasıyor,

Bu tarz durumlar anakart kalitesine bağlı oluyor diye biliyorum.
  9. HuseyinBy01

Ryzen 5 5600x ve rx 6900xt darboğaz yapar mı?

1080p-1440p çözünürlükte kullanacam genellikle rust yada CS2 oynuyorum.
  10. HuseyinBy01

Ryzen 5 5600x ve rx 6900xt darboğaz yapar mı?

Başlıktada dediğim gibi bu işlemci ve ekran kartını 2. El almayı düşünüyorum darboğaz gibi bir sorun yaşar mıyım. Yardımcı olursanız sevinirim sevinirim teşekkürler.
  11. HuseyinBy01

BU SİSTEM BU PARAYI HAK EDİYOR MU ? ⚡🧠

Bence fiyatına kesinlikle değer
  12. HuseyinBy01

Bu Anakart bu sisteme yeterlimi

Bu sisteme bende bakmıştım anakart yeterli olur ama tavsiyem ielriye yönelik daha güçlü bir anakart alıp sistemi daha sonra yükseltme yapabilmeye uygun hale getirmek olur.
  13. HuseyinBy01

Wi-fi adaptörü internet kesilmesi

Sistemsel bir sıkıntı olabilir çünkü adaptör sana düzenli İnternet sağlıyor gibi gözüküyor.
  14. HuseyinBy01

Çözüldü✓ 4070 ti r7 7800x3d 750w psu besler mi ?

PSU gayet yeterli olur. sıvı soğutma olarak cooler master öneririm gayet sessiz çalışıyor
  15. HuseyinBy01

Bilgisayar aniden kapanıyor

Sorunu bende yaşıyordum ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü bilgisayar her açıldığında Radeon graphic ayarlarım sıfırlanıyordu.Bios update ve ekran kartının sürücüsünü başka sürüme update yaptığımdan beri bir sıkıntı yaşamıyorum.
  16. HuseyinBy01

Bilgisayarımda bir anda durup çalışıyor

oyun oynarken yada grafik işlemleri yaparken son zamanlarda bilgisayarım bir anda kapanıyor. monitör klavye ve mouse tamamen kapanıyor kasada anlık gidip geliyor kasanın üzerindeki kapatma tuşuna basmama rağmen kasayı kapatamıyorum mecburen şartelini indirip yeniden açıyorum ve sistem ancak bu...
  17. HuseyinBy01

bilgisayarım iyi ama kasıyor

işlemci ekran kartını besleyemeyecek düzeyde olabilir nede olsa pentium işlemciler çok eski
Top Bottom