- Konu Sahibi Konu Sahibi
24 ram olsa rust + 2 3 Calistiramazmiyim ?benim pc 16gb ram laptop 32 gb ram
Son düzenleme:
24 ram olsa rust + 2 3 Calistiramazmiyim ?benim pc 16gb ram laptop 32 gb ram
8x3 olsa düzelir yani arkada uygulama açık olsa bilebenim pc 16gb ram laptop 32 gb ram
24 ram olsa sorunum çözülür mü ?benim pc 16gb ram laptop 32 gb ram
8.4 yapSabitliyorum ama yinede drop giriyor ram yetersiz diye düşünüyorum 8 GB daha 8x3 olacak sence alsami?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx 6500 XT ryzen 5 5600 8x3 yeter diye düşünüyorum ram yüzünden arkada uygulama calsitirmaiyorum yeterli olurmu 8x3
O kadar imkanım yok malesef yetmezmi 24 gb8.4 yap
yetersiz ram den dolayı drop yiyor olabilirsin ve işlemcin yetersiz olabilir rust ortalama 25gb ram ve l3 önbelleği fazla olan işlemciye ihtiyaç duyuyor. işlemcini minimum r5 5600 ve ramini 32gb yapmanı tavsiye ederim bazı durumlarda 24gb ram yetersiz kalabilir. elinde amd ekran kartı varsa ondan dolayıda drop yiyor olabilirsin rust nvidia ekran kartlarında gördüğüm kadarıyla daha stabil çalışıyor.Rust'u 3 ay oldu alalı. İlk 1,5 ay hiç sorun olmadan akıcı bir şekilde oynadım. Bu son 1,5 ay da çok drop yemeye başladım. FPS düşüşleri vs. oldu . İlk oyuna girdiğimde 15 GB RAM kullanıyor. Ama 1 saat oynadığımda 13 14'e düşüyor. Neden sizce?
Yani bende rx6500 XT ve ryzen 5 5600 var ama ram 16 elimde şu anlık para olmadığı için 8 daha Almayi düşünüyorum 24 olacak şekilde idare etmezmi . Ekran kartı ise AMD ekran kartı var da nasıl ogrene blrm ekran kartında mi degilmi diye.yetersiz ram den dolayı drop yiyor olabilirsin ve işlemcin yetersiz olabilir rust ortalama 25gb ram ve l3 önbelleği fazla olan işlemciye ihtiyaç duyuyor. işlemcini minimum r5 5600 ve ramini 32gb yapmanı tavsiye ederim bazı durumlarda 24gb ram yetersiz kalabilir. elinde amd ekran kartı varsa ondan dolayıda drop yiyor olabilirsin rust nvidia ekran kartlarında gördüğüm kadarıyla daha stabil çalışıyor.
işlemcin gayet yeterli duruyor ama 24 ram sorun çıkartabilir rust halihazırda ciddi ram tüketen bir oyun bende bile şuan 22gb ram tüketiyor ve arka planda discord felan açarsam bu durum 26gb seviyelerini buluyor. ekran kartın rust için pek uygun değil bence minimum rtx 3060 öneririm bende şuan 5700xt var ama drop yaşamaya başladım. artık 8gb vram bir tık yetmiyor. minimum 12gb 3060 ekran kartı kullanmanı tavsiye ederim. mümkünse nvidia ekran kartı bak dlss gibi teknolojilerle fps nide yükseltirsinYani bende rx6500 XT ve ryzen 5 5600 var ama ram 16 elimde şu anlık para olmadığı için 8 daha Almayi düşünüyorum 24 olacak şekilde idare etmezmi . Ekran kartı ise AMD ekran kartı var da nasıl ogrene blrm ekran kartında mi degilmi diye.
Yani elimde para olmadığı için hiç bir şey yapamıyorum rx 6650 alicaktim para eksik kaldığı için alamadım . Yani 1 oyun için o kadar masrafa girmem gereksiz benim arkalarımda 8 GB ram tüketiyor neden peki.işlemcin gayet yeterli duruyor ama 24 ram sorun çıkartabilir rust halihazırda ciddi ram tüketen bir oyun bende bile şuan 22gb ram tüketiyor ve arka planda discord felan açarsam bu durum 26gb seviyelerini buluyor. ekran kartın rust için pek uygun değil bence minimum rtx 3060 öneririm bende şuan 5700xt var ama drop yaşamaya başladım. artık 8gb vram bir tık yetmiyor. minimum 12gb 3060 ekran kartı kullanmanı tavsiye ederim. mümkünse nvidia ekran kartı bak dlss gibi teknolojilerle fps nide yükseltirsin
Bazı arklar diyor ramdan deildir format at düzelir vs oyunu sil yukle diyolar .işlemcin gayet yeterli duruyor ama 24 ram sorun çıkartabilir rust halihazırda ciddi ram tüketen bir oyun bende bile şuan 22gb ram tüketiyor ve arka planda discord felan açarsam bu durum 26gb seviyelerini buluyor. ekran kartın rust için pek uygun değil bence minimum rtx 3060 öneririm bende şuan 5700xt var ama drop yaşamaya başladım. artık 8gb vram bir tık yetmiyor. minimum 12gb 3060 ekran kartı kullanmanı tavsiye ederim. mümkünse nvidia ekran kartı bak dlss gibi teknolojilerle fps nide yükseltirsin
Attığın resimde RAM ve VRAM yetmiyor. Formatla ilgisi yok. Bence RAM alma Rust'ı sil başka oyun oynarsın.Bazı arklar diyor ramdan deildir format at düzelir vs oyunu sil yukle diyolar .
Sahnsen ben 16 ramimle takilmadan oynuyom gtx1660s ryzen 5 3600 başka bi sorun vardıryetersiz ram den dolayı drop yiyor olabilirsin ve işlemcin yetersiz olabilir rust ortalama 25gb ram ve l3 önbelleği fazla olan işlemciye ihtiyaç duyuyor. işlemcini minimum r5 5600 ve ramini 32gb yapmanı tavsiye ederim bazı durumlarda 24gb ram yetersiz kalabilir. elinde amd ekran kartı varsa ondan dolayıda drop yiyor olabilirsin rust nvidia ekran kartlarında gördüğüm kadarıyla daha stabil çalışıyor.
Başka oyun oynamıyorum.Attığın resimde RAM ve VRAM yetmiyor. Formatla ilgisi yok. Bence RAM alma Rust'ı sil başka oyun oynarsın.
Benim arkalarımda 16 gb ile oynuyor takılmadan anlamadım ben yaSahnsen ben 16 ramimle takilmadan oynuyom gtx1660s ryzen 5 3600 başka bi sorun vardır