Arama sonuçları: *

1. H

G24F2 monitör HZ sorunu

başlıkta da dediğim gibi monitörü şuanda 165 hz olarak kullanıyorum oc açık ama 180 hz i görmüyor
  2. H

Bilgisayarı açınca sadece imleç gözüküyor.

Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bu komutları deneyin. SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth Her bir işlem bittiğinde sonra ki komuta geçin en son bu komutu deneyin sistemi...
  3. H

Bilgisayarı açınca sadece imleç gözüküyor.

Windows + Shift + Ctrl + B bu kombinasyonu denedin mi? 1734197841 ya da kapatma düğmesine 10 saniye basılı tut sonra geri aç.
  4. H

Çözüldü✓ Hp laptop yine sorun var

yine aynı hiçbirşey olmuyor 1730651562 pc yenidende başlattık yine aynı
  5. H

1730651442 evete basıncada hiçbirşey olmuyor
  6. H

laptopu güvenli moda alıp yeniden başlattığımda hata aldım bilgisayar şifre yerinde takılıp açılmıyor çözüm varmı? 1730650699 hata şu microsoft storeden bir şey indirin diyor.
  7. H

Çözüldü✓ HP LAPTOP ARIZA YARDIM

dostum arkadaş hdd 2. sıraya koymuş biostan düzelttik el değmişken formatta attık 10 numara oldu laptop
  8. H

dostum pc başlat düğmesine basar basmaz f11 atıyor ama yine siyah ekran ve sol üstte beyaz bir çizgi yanıp sönüyor
  9. H

1730472637 attım fotoyu böyle şeylerden başka bir şey gelmiyor laptoptan
  10. H

dostum yapıyorda f8 atıyor fakat yine siyah ekran sol üste çizgi gidip geliyor
  11. H

laptop için geçerli mi?
  12. H

biosa giriyormuş cihaz problem yok sadece dediğim şekilde kalıyor
  13. H

biostan hdd default olabilir mi?
  14. H

merhaba bir arkadaşım bana laptopunu gösterdi laptopu açıyor sonra siyah ekran geliyor sol üstte beyaz bir çizgi yanıp sönüyor ekran kartı driver yüklemiş driver görünmemiş yine yüklerken laptop böyle olmuş ben format çözer dedim siz ne diyorsunuz yardım edin.
  15. H

Ekran bulanıklaşma sorunu

o zaman bilemiyecem bende öyle bir sıkıntı vardı configden düzeldi bilen biri vardır illaki
  16. H

Ekran bulanıklaşma sorunu

şey dostum o oyunun config dosyasına gir herhalde ekranı 4k ya almış onu 1080p olarak geri düzelt oluyor iyi akşamlar.
  17. H

Laptop hiçbirşeyi görmüyor

kanka oto kuran driverli uygulamalar kullanma tavsıye etmem çünkü bazen eskı rıver kurabılıyor hepsını tek tek kurman senın ıcın daha ıyı olur
  18. H

Laptop hiçbirşeyi görmüyor

driver geri kurup denedin mi muhtemelen ondan
  19. H

Çözüldü✓ Yeni işlemci ve ram sonrası görüntü gelmiyor

dostum anakarttaki pinler rahat 15 tane eğri var öyle gözüküyor arkadaşın dediği gibi göz yanılgısıda olabilir.
Top Bottom